Városlista
2022. július 4, hétfő - Ulrik

Hírek

2012. Június 02. 07:10, szombat | Bulvár
Forrás: storyonline.hu

Fotósra támadt a tinisztár

Fotósra támadt a tinisztár

Egy paparazzo azt állítja, hogy Justin Bieber minden ok nélkül rátámadt. A szemtanúk szerint nem egészen így történt a dolog.

Testi sértés miatt nyomozást indított a kaliforniai rendőrség a népszerű tinisztár, Justin Bieber ellen. Az énekest egy fotós jelentette fel, aki szerint Bieber egyszerűen azért támadt rá egy bevásárlóközpontban, mert megpróbált néhány képet készíteni róla és a barátnőjéről, Selena Gomezről. A paparazzo még a helyszínről értesítette a hatóságot, majd kórházba vonult, ahonnan néhány órával később az orvosok hazaengedték.
Az üzletközpontba érkező rendőrök a 18 éves sztárral és partnerével már nem tudtak beszélni, néhány szemtanút azonban sikerült kihallgatniuk. Az ő elmondásuk szerint a helyzet nem olyan egyértelmű, ahogyan azt a fényképész állítja, a férfi ugyanis elállta Bieber és Gomez útját, mikor azok megpróbáltak a kocsijukkal távozni a bevásárlóközpontból, és még akkor sem tágított, amikor az énekes kiszállt az autóból, és megkérte, hogy engedje el őket. A jelenlévők azt is elmondták, hogy a történtek után egy ügyvéd buzdította arra a paparazzót, hogy hívjon mentőt, és értesítse a rendőröket.

Címkék: paparazzo, tinisztár

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 30. 13:01, csütörtök | Bulvár

Debütál a Tőrbe ejtve folytatása

A Tőrbe ejtve című, Daniel Craig főszereplésével forgatott krimi folytatása a szeptemberi Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon debütál.

2022. Június 27. 15:07, hétfő | Bulvár

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t, melynek második alkalommal adott otthont a kecskeméti Messzi István Sportcsarnok.

2022. Június 24. 16:04, péntek | Bulvár

Szuper gyermeknap volt Szolnokon a Prémium Médiaválogatottal

Május 29-én Szolnokon a Tiszaligetbe várták a gyerekeket és felnőtteket egyaránt, hogy színes programokkal ünnepeljék meg a kicsiket.

2022. Június 22. 17:05, szerda | Bulvár

Életműdíjat kap Matt Dillon Locarnóban

Életműdíjat kap Matt Dillon amerikai színész, rendező, forgatókönyvíró az augusztusi Locarnói Filmfesztiválon - írta a Variety.com.