Városlista
2024. szeptember 7, szombat - Regina

Hírek

2024. Július 13. 10:29, szombat | PR
Forrás: (x)

Fotóelőhívás egyszerűen, pár kattintással

Fotóelőhívás egyszerűen, pár kattintással

Ahogy egy fotó elkészítése is egyetlen rövid gombnyomás, úgy ma már azok előhívása is pár klikkeléssel megoldható.

Emellett pedig a fotókat jó néhány kreatív módon is kézzelfoghatóvá tehetjük, feltéve persze ha a megfelelő helyen keressük a lehetőséget.

Digitális egyszerűség

Míg a fotózás eleinte csak pár kiváltságos személy sajátja volt, mára lényegében oda jutottunk, hogy mindenki zsebében ott lapul egy kiváló minőségű fényképezőgép. Mostanra ugyanis az alsó-közép árkategóriába tartozó okostelefonok között is találunk olyanokat, melyek egészen elképesztő kamerákkal vannak felszerelve, amik eddig sosem látott minőségben képesek rögzíteni a képeket. A képek minősége persze nem csupán a felbontáson, hanem a készítőjén is múlik, de saját életünk dokumentációjánál nem is ez a fontos.

Az okostelefonok és kamerák elterjedése ugyanakkor azt a jelenséget is magával hozta, mely szerint egyre kevesebben gondolnak arra, hogy az elkészült képeket elő is hívhatnák, ilyen formában akár szelektálva is megőrizve azokat. Pedig a fotónyomtatás ma egyszerűbb, mint valaha és akár online otthonunk kényelméből is megoldható. Éppen ezt szolgálja a Sooters fotóelőhívás internetes opciója is, mely bárki számára elérhető és kreatív opciókat is kínál.

Standard lehetőségek

A fotóelőhívás alatt a többség persze az abszolút standard megoldást érti, amikor is jó minőségű, különböző tulajdonságokkal rendelkező fotópapíron látják viszont az elkészült képeket, az erre általában meghatározott gyári méretekben. Ez lényegében a fotónyomtatás modern megoldásaival sem változott, hiszen ugyanúgy elérhetők ezek a hagyományos formátumok, a minőség és a gyorsaság ugyanakkor eddig sosem látott magasságokban tanyázik.

Az online megoldásoknak köszönhetően ráadásul a fotóelőhívás során akár különböző szerkesztési módokra is lehetőség van, ezzel jótékonyan manipulálva vagy ha úgy tetszik testre szabva a fényképeket. Nem lenne persze érdemes a nyomtatás korszerű formáiról beszélni, ha nem említjük a különböző kreatív lehetőségeket, melyekkel olyan formátumokat és termékeket is pár mozdulattal személyesség tehetünk, melyre eddig kevesebb lehetőség volt.

Ajándékok nekünk és másoknak

Az online fotóelőhívás rendelés révén lényegében lehetővé vált az, hogy pillanatok alatt kifejezetten személyes ajándéktárgyakat alkossunk meg akár saját magunknak, akár másoknak. A modern fotónyomtatás ugyanis nem csupán fotópapírra képes rávarázsolni képeinket, hanem számos más tárgyra is. Az olyan evidens példák, mint a fotókönyvek, albumok, montázsok és poszterek mellett akár bögrék, pólók sőt, párnák is elláthatók a nekünk tetsző képekkel.

Ezek a szolgáltatások abszolút segíthetik a korábbi trend visszatértét, vagyis hogy az elkészült fotók valamilyen formában előhívásra kerüljenek. Ha valaki a klasszikusabb megoldásokat kedveli vagy esetleg nyitottabb a kreatív termékekre, a megfelelő helyen ugyanúgy mindet megtalálja. A fotóelőhívás pedig valóban csak néhány kattintás, ami után akár már másnap kézhez kaphatjuk a megrendelt termékeket.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 04. 16:53, szerda | PR

Az ősz legdivatosabb cipői – válogatás az adidas Gazelle kínálatából

Az őszi szezon beköszöntével itt az idő, hogy a ruhatárunkat kiegészítsük néhány stílusos lábbelivel, amelyek nemcsak a trendeket követik, hanem kényelmesek és praktikusak is a hűvösebb napokra.

2024. Szeptember 04. 10:36, szerda | PR

Egy jól megválasztott billentyűzettel kényelmes és hatékony lesz a munka

A billentyűzet kialakítása döntő szerepet játszik abban, hogy mennyire lesz komfortos a munkavégzés.

2024. Szeptember 02. 13:26, hétfő | PR

Az Ön végső útmutatója és megbízható társa a Casino Insights számára

Fedezze fel, miért a Sloterman a kaszinóértékelések, szakértői tippek és a legújabb promóciók fő forrása a játékélmény fokozása érdekében.

2024. Szeptember 02. 12:47, hétfő | PR

Állami gondoskodásban élők életkezdési esélyeit növeli a K&H

Bán Hajnalka, az SOS-Gyermekfalu Magyarországi Alapítványa adománygyűjtési vezetője és Suba Levente, a K&H fenntarthatósági vezetője Fotó: K&H/Fotó Művek