Városlista
2021. október 25, hétfő - Bianka

Hírek

2012. Február 16. 07:19, csütörtök | Kék hírek
Forrás: mno.hu/MTI

Forró nyom: kutyával keresik a kalapácsos elkövetőket

Forró nyom: kutyával keresik a kalapácsos elkövetőket

Ékszereket loptak el ismeretlenek szerda este egy hódmezővásárhelyi bolt kirakatából – tájékoztatta a rendőrség az MTI-t.

A helyszíni szemle eddigi adatai szerint nem sokkal zárás előtt két sötét ruhás férfi egy kalapáccsal törte be az üzlet kirakatát, majd az ott lévő ékszerek egy részét felmarkolva elfutottak.

Bár az eladók az üzletben tartózkodtak, testi épségük nem volt veszélyben, hiszen az elkövetők nem mentek be. A rendőrség nyomkövető kutyával keresi a tetteseket – mondta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Tuczakov Szilvána hozzátette: az ügyben a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság lopás gyanújával indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 25. 16:01, hétfő | Kék hírek

Kifosztás miatt felelhet

Az esztergomi rendőrök őrizetbe vették azt a 33 éves férfit, aki egy bisztróban eltulajdonította a sértett pénztárcáját.

2021. Október 25. 13:04, hétfő | Kék hírek

Több mint nyolcszáz határsértő ellen intézkedtek a rendőrök a hétvégén

845 határsértővel szemben intézkedtek a rendőrök és katonák péntektől vasárnapig - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-t.

2021. Október 25. 09:03, hétfő | Kék hírek

Vádat emelhetnek a cserbenhagyó ellen

Megállás nélkül hajtott tovább az 56 éves férfi.

2021. Október 24. 15:19, vasárnap | Kék hírek

Gázpisztollyal lövöldöző férfit fogtak el Győrben

Gyanúsítottként hallgatták ki azt a 25 éves férfit, aki Győr-Nádorváros egyik utcájában gáz- és riasztó pisztollyal több lövést adott le, személyi sérülés nem történt