Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2023. December 15. 20:35, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Forgatag a belvárosban, advent harmadik hétvégéjén

Forgatag a belvárosban, advent harmadik hétvégéjén

Ezúttal is nagyszerű volt a hangulat a péntek esti programokon, és az üzletek hosszabb nyitva tartását is sokan kihasználták.

16 órától a Vajda Márta EGYMI alsó tagozatosait, majd a Pápai Musical Stúdió énekeseit láthatta, hallhatta a népes közönség, akik közül többen táncra is perdültek. Őket követték a TiboRóza tánccsoport táncosai, akik a színpad előtt mutatták be produkciójukat, aztán a Kemenesmagasi Citerazenekar, végül pedig a Háromhatár Kulturális Egyesület énekkara állt a színpadra. Sokan sétáltak, vásároltak a belvárosi utcákban, üzletekben, illetve a vendéglők teraszai is megteltek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 15:32, hétfő | Helyi

Megkezdték az idei kátyúzást Pápán

Számos úthiba van a városban, a mostani munkálatok során 500 négyzetméteren újul meg a burkolat.

2024. Április 22. 14:55, hétfő | Helyi

Orbán Viktor Nemesgörzsönyben indította el vidéki kampánykörútját

Országjárásra indult Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke; a kampánykörút első állomásaként hétfőn a Veszprém megyei Nemesgörzsönyben gazdákkal találkozott

2024. Április 22. 14:52, hétfő | Helyi

Kormánytisztviselőre támadt egy 20 éves nő

Hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 20 éves nővel szemben, aki tavaly nyáron a házuk udvarán helyszíni szemlét tartó kormánytisztviselőre támadt Pápán.

2024. Április 22. 14:00, hétfő | Helyi

A város több pontján szedték a szemetet

A Föld napja alkalmából ma a Pápai Médiacentrum felhívására szedték a város több pontján a szemetet, tegnap pedig a Közösen Pápáért Egyesület aktivistái gyűjtötték össze az eldobált hulladékot a belvárosban.