Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2021. Július 08. 13:12, csütörtök | Helyi
Forrás: Infopapa.hu

Folytatódik a 8-as út négysávossá való bővítése

Folytatódik a 8-as út négysávossá való bővítése

A 8-as számú főút Herend és Devecser közötti szakasz négynyomúsításához szükséges tervek elkészítésére írt ki közbeszerzést a NIF.

A nyílt közbeszerzési eljárás hirdetményét az ajánlatkérő NIF Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. az uniós közbeszerzési közlönyben tette közzé.

Az útszakasz hossza 27,5 kilométer. Ebből új 2x2 forgalmi sávos lesz 12 kilométernyi, míg a többi a meglévő út szélesítésével jár. Az út elkerüli Ajka-Bakonygyepest és Devecsert is. A nyertesnek el kell készítenie a négynyomúsításához szükséges engedélyezési- és kiviteli terveket is.

Az ajánlattételi határidő augusztus 12.

Címkék: 8-as út, bővítés

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 20:00, csütörtök | Helyi

Magyar Péter Pápán: Napról-napra többen vagyunk

Városunkba is ellátogatott Magyar Péter, a Talpra Magyarok közösségének vezetője, a TISZA párt alelnöke, aki mintegy ezer fős tömeg előtt tartott politikai nagygyűlést.

2024. Május 02. 15:04, csütörtök | Helyi

Unger Tamás: Költséghatékonyabb alvállalkozókkal végeztetni a zöld területek gondozását

Az alpolgármester Grőber Attila ellenzéki polgármesterjelölt kritikáira reagált, amelyeket a zöld területek gondozásával kapcsolatban fogalmazott meg.

2024. Május 02. 08:05, csütörtök | Helyi

Nagy sikert aratott a Pannonia Reformata majálisa!

Nagyon sokan voltak kíváncsiak a Pannonia Reformata udvarában megtartott programokra, játékokra foglalkozásokra és vásárra.