Városlista
2022. május 19, csütörtök - Ivó, Milán

Hírek

2022. Január 24. 14:48, hétfő | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápai Rk.

Fókuszban a körözött személyek

Fókuszban a körözött személyek

A pápai rendőrök ezidáig több mint 20 körözött személyt fogtak el az új évben.

A pápai rendőrök ezidáig több mint 20 körözött személyt fogtak el az új évben.A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai 2022. január 21-én három helyi férfit és egy helyi nőt fogtak el és állítottak elő, majd másnap két pápai és egy Pápa-környéki férfival szemben intézkedtek. Valamennyiük körözését a Pápai Rendőrkapitányság Igazgatásrendészeti Osztálya rendelte el, mivel a korábban rájuk kiszabott szabálysértési, illetve helyszíni bírságot nem fizették meg. A rendőrök az elfogásukat követően előállították őket, majd mindegyikőjük befizette a büntetést.

2022-ben ezidáig 25 körözött személyt fogtak el a pápai rendőrök. Közülük négy személy ellen bírósági elfogatóparancs volt érvényben, huszonegy főt pedig a helyi Igazgatásrendészeti Osztály körözött a szabálysértési vagy a helyszíni bírság megfizetésének elmulasztása miatt.

A Pápai Rendőrkapitányság továbbra is kiemelt figyelmet fordít a körözés alatt álló személyek felkutatására és elfogására.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 17. 18:10, kedd | Helyi

Varga Mihály: válságálló a magyar gazdaság

Továbbra is válságálló a magyar gazdaság, a kormányzati intézkedések eredményesen tompították az orosz-ukrán háború hatását

2022. Május 17. 09:09, kedd | Helyi

Figyelmeztet a rendőrség: Legyen körültekintő, ha az interneten vásárol!

Egy webáruházból rendelt a sértett, de nem érkezett meg az előre kifizetett termék. A pápai rendőrök óvatosságra intik az online vásárlókat.