Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2022. Augusztus 11. 18:50, csütörtök | PR
Forrás: (x)

Fogadjunk a piacon! – Online sportfogadás az új trend

Fogadjunk a piacon! – Online sportfogadás az új trend

Hazánkban is egyre népszerűbb az online sportfogadás.

Leginkább sportesemények érdeklik a felhasználókat, az emberek általában kedvenc sportjukat részesítik ilyen téren is előnyben. Nem hiányozhatnak a focidrukkerek, de természetesen más sportágak szintén megjelennek a kínálatban. Viszont azt talán kevesen tudják, hogy nem csak online sportfogadói oldalak léteznek, hanem ugyanúgy beszéhetünk online sportfogadási piacról.

Online sportfogadási oldal vagy online sportfogadási piac?

Mondhatjuk, hogy az online szerencsejáték a virágkorát éli. Számos lehetőség áll rendelkezésünkre, ha ki szeretnénk próbálni vagy rendszeresen űznénk. Lehet sportfogadásokat kötni, élő kaszinóban múlatni az időt vagy éppen élőben végigizgulni egy-egy sporteseményt, amelyet még izgalmasabbá tehetünk, ha fogadást is kötünk rá. Mindezt természetesen szigorúan az otthon kényelméből. Ha a szerencsejáték ilyen formája érdekel minket, nem csak online sportfogadói irodában gondolkozhatunk, hanem online fogadási piacban is. A Betfair egy ilyen opció, ugyanis ő maga nem ajánl fogadásokat, hanem cserefogadás lehetőségét alakítja ki az érdeklődőknek.

Betfair emiatt is vonzó lehet

A Betfair egyik nagy előnye, hogy a fogadási választék meglepően széles skálán mozog. Olyan események is elérhetőek, amelyek egy klasszikus értelemben vett sportfogadó irodában szóba sem jöhetnek. A legnépszerűbb sportesemények az élő fogadások kínálatát is színesítik. Talán sokunknak érdekes lehet a Betfair magyarul írt összefoglalója, amelyben összeszedik, miért jó választás ez az online sportfogadói piac.

Megéri a fáradozást

A Betfairt inkább a gyakorlott felhasználók értékelik, a kezdőknek kicsit meggyűlhet vele a bajuk, mivel a fogadási felület kialakítása egy kicsit bonyolultra sikerült. Megéri áttekintést szerezni és elég időt, energiát szánni arra, hogy a felületet kellőképpen megértsük, hiszen ezt a tapasztalatot a jövőben kamatoztathatjuk aképpen, hogy villámgyorsan tudjuk kezelni a sporfogadásainkat.

Kockázatmentes bónusz

Az online sportfogadó irodák általában kezdő bónuszokkal próbálják elcsábítani az érdeklődőket, valamint további bónuszrendszerrel fenntartani érdeklődésüket. Ezen belül mindig vannak hol jobb, hol kevésbé jó opciók. Természetesen a Betfair is kínál bónuszlehetőségeket, az egyik legkecsegtetőbb valószínűleg az új felhasználók számára kialakított 100 eurós bónusz. Érdemes ezt egy teljesen biztos, kockázatmentes fogadás esetében bevetni, hogy biztosan megtarthassuk a nyereményt, hiszen a kockázatmentes bónusz az igazi.

A ki- és befizetés kérdésében a kezdők járnak jobban

A szerencsejáték ezen formájában igen fontos, hogy jól és zökkenőmentesen működjön a ki- és befizetés folyamata. Lényeges, hogy megtehessük a tétjeinket, amikor szeretnénk, s ne arra kelljen várni, hogy a befizetés átfusson. Ugyanígy gondolkodhatunk a nyeremények esetében. A Betfair ki- és befizetés kérdésében mindenképpen fejlődhetne még, mert csak meglehetősen kevés lehetőséget biztosít a tranzakciókra. Itt talán pont a gyakorlatlanabb fogadók járnak jobban, ugyanakkor azok, akik sokat fogadnak, keveselhetik a fizetési módokat.

Jó minőségű ügyfélszolgálat

Egy sportfogadó iroda esetében mindig sarkalatos pont az ügyfélszolgálat minősége. Fontos, hogy egy fennálló probléma esetén mihamarabb választ és gyors megoldást kapjunk. Nyilván a magyar nyelvű a leginkább keresett, de az angol nyelvű ügyfélszolgálat is jól tud működni, amennyiben nem csak telefonon, hanem emailben is tudunk velük kommunikálni. Mindkettő elérhető a Betfair esetében, de az élő-chat egyelőre sajnos hiánycikk.

Érdemes tájékozódni

Mielőtt egy online sportfogadói oldal vagy piac mellett letennénk a voksunkat, érdemes jól körüljárni a lehetőségeket, az adott oldal előnyeivel és hátrányaival együtt. Fontos, hogy biztonságban érezhessük adatainkat és a pénzünket.

Fotó:unsplash.com.

Címkék: fogadás, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 21. 18:00, vasárnap | PR

A kaszinó áttekintő oldalai: Hogyan történik az értékelések hozzárendelése

Fedezze fel a kaszinó-bírálati oldalakon a minősítések kiosztásának bonyolult folyamatát, és nyerjen betekintést értékelési módszereikbe.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 16. 10:31, kedd | PR

Sportcipő a gyerkőcöknek: ezeket a népszerű márkákat érdemes megismerni!

Amikor gyermekeink egészséges testi és szellemi fejlődéséről van szó, alapvető fontosságú, hogy odafigyeljünk az őket körülvevő tényezőkre.