Városlista
2022. augusztus 15, hétfő - Mária

Hírek

2019. Szeptember 02. 13:12, hétfő | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Figyelem! Várakozni tilos zónát alakítottak ki a Fő téren

Figyelem! Várakozni tilos zónát alakítottak ki a Fő téren

Egyre többen állnak meg autóval a téren bankolási, vagy egyéb ügyintézési céllal. Szeptember közepétől súlyos bírság járhat a szabálytalankodóknak.

Ugyanakkor nem a bírság beszedése a célja az új szabályozásnak, hanem az, hogy érvényt szerezzen annak a célkitűzésnek, hogy autó mentes legyen a Fő tér. Amikor a megújult tér átadásra került, az ott lakókat tájékoztatták arról, hogy kizárólag saját ingatlanjaikon parkolhatnak. Az utóbbi időben azonban egyre több autó parkol a Fő téren, sok esetben az úttesten, ezért úgy döntöttek, hogy táblákkal szereznek érvényt a szabályozásnak.

Bakó István, a Városgondnokság igazgatója elmondta, egyelőre nem bírságolják meg a szabálytalanul várakozókat, szeptember közepéig csak figyelmeztetik az autósokat.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 13. 11:03, szombat | Helyi

Az egyik pápai áruház parkolójában várták az érdeklődőket a rendőrök

A rendőrök egy helyi áruház parkolójában várták a rendőri hivatás és a szerződéses határvadász szolgálat iránt érdeklődőket.

2022. Augusztus 11. 19:22, csütörtök | Helyi

Újabb csőtörés a Vásár utcában

A 300-as főnyomócső tört el ismét, a víztorony kiürült, így rövid ideig akadozhat a vízszolgáltatás a város egyes pontjain.

2022. Augusztus 10. 14:16, szerda | Helyi

50 helyett 127 km/h-val hajtott Ihászon a fiatal sofőr

A megengedett sebesség dupláját is túllépte a sofőr, a rendőrök intézkedés alá vonták.

2022. Augusztus 10. 09:03, szerda | Helyi

Rendőrségi toborzó iroda nyílt Pápán

A rendőrök minden hétköznap várják a rendőri hivatás, a szerződéses határvadász és az iskolaőr szolgálat iránt érdeklődőket.