Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2016. Július 14. 07:37, csütörtök | Belföld
Forrás: mti

Fesztiválokat állított le a vihar

Fesztiválokat állított le a vihar

Dunaújvárosban és Velencén fesztiválokat állítottak le az országon átvonuló, villámlásokkal tarkított vihar miatt - közölte honlapján szerda este a katasztrófavédelem.

Jelezték: nem szakítják félbe a fesztiválokat, az ott tartózkodók biztonságban vannak, nem kellett kiüríteni a területeket, csupán a programokat függesztették fel a vihar elvonultáig, illetve későbbi tájékoztatásig.

Egy órával később, kevéssel éjjel 11 óra előtt azt közölték: Dunaújvárosban folytatódhatott a rendezvény, Velencén azonban azóta is folyamatosan esik az eső, így ott nem tudták újrakezdeni a szabadtéri programokat.

Velencén kedden kezdődött az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója (EFOTT), Dunaújvárosban múlt péntektől e hét vasárnapjáig tart a Rockmaraton nevű fesztivál.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 08:51, vasárnap | Belföld

Orbán Viktor Zugligeten folytatta kampánykörútját

A Hegyvidék polgármesterével és polgármester-jelöltjével, Pokorni Zoltánnal és Fonti Krisztinával találkozott kampánykörútja következő állomásán Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szombaton

2024. Április 28. 08:50, vasárnap | Belföld

Nacsa Lőrinc: tarthatatlan és elfogadhatatlan a háborús benzinár

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.