Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2014. Április 09. 15:44, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.)

Ferenczi Gábor: Boldog nyugdíjas éveket kívánok Gőgös Zoltánnak!

Ferenczi Gábor: Boldog nyugdíjas éveket kívánok Gőgös Zoltánnak!

Ferenczi Gábor, a Jobbik megyei elnöke és Süle Zsolt önkormányzati képviselő ma délelőtt értékelték a Jobbik szereplését az országgyűlési választásokon.

Az országgyűlési képviselőválasztáson második helyen végzett Ferenczi Gábor köszönetet mondott mindazoknak, akik segítették a kampány során és azoknak, akik szavazatukkal is támogatták a választásokon.

A politikus kiemelte, a pápai központú választókerületben elért 23,04%-os eredmény nagymértékű erősödést mutat a négy évvel ezelőtti eredményhez képest, sőt, a választókerület több kistelepülésén is sikerült az élen végezniük.- Számos településen 40-50 %-kal sikerült növelnünk a támogatottságunkat a 2010-es választási eredményekhez képest. Ez az eredmény nagy reményeket adhat a közelgő európai parlamenti, illetve az őszi önkormányzati választások előtt. Bízunk benne, hogy az önkormányzati választásokon sikerül majd megdupláznunk képviselőink számát - foglamazott Ferenczi Gábor.

Hozzátette, pártja ezt az eredményt tisztességes módon érte el. - Mi nem vásároltunk szavazatokat, nem szállítottunk szavazókat és egyáltalán nem vettünk részt abban a sárdobálásban, amit a Fidesz és az MSZP egymással, illetve velünk szemben folytatott. Mi pozitív kampánnyal és a programunkkal szólítottuk meg a választópolgárokat, akik fogékonyak voltak erre. Ferenczi Gábor egyúttal gratulált a többi jelöltnek az elért eredményekhez, Gőgös Zoltánnak pedig boldog nyugdíjas éveket kívánt irónikusan, utalva arra, hogy a Kormányváltók helyi jelöltje a választási eredmény tükrében bejelentette, más tevékenységet fog a jövőben folytatni.

Süle Zsolt a párt Pápán elért eredményeit értékelte. Az önkormányzati képviselő kiemelte, a Jobbik Pápán az országos átlagnál is jelentősebb mértékben tudott erősödni. - Míg 2010-ben az egyéni jelöltünk, a pártlistánk, valamint a területi listánk is csak 13% körüli voksot kapott, addig most Ferenczi Gábor és a pártlista támogatottsága is meghaladta a 20% -ot. Ez közel 8%-os erősödést jelent, amely jelentős reményt szolgáltat arra nézve, hogy a Jobbik programját és értékrendjét több ember tudja majd képviselni a város önkormányzatában 2014 őszétől.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 17:35, péntek | Helyi

Bölcsődét avattak Mihályházán

Biztonságos és kiszámítható környezetet teremt a kormány a családok számára - hangsúlyozta a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára pénteken a Manóvár Mini Bölcsőde átadása Mihályházán.

2024. Május 03. 09:32, péntek | Helyi

Grőber Attila: Több mint 20 millió forintba került a most felbontásra kerülő, tavaly megépített aszfalt a Kossuth utcán

Az ellenzéki polgármesterjelölt szerint tervezettebben és gondosabban kell egy várost fejleszteni.

2024. Május 03. 08:07, péntek | Helyi

Lezárja a MÁV az Acsádi úti vasúti átjárót

A lezárás idején sem gyalogosan, sem pedig közúti járművel nem lehet majd áthajtani a kereszteződésen.

2024. Május 02. 20:00, csütörtök | Helyi

Magyar Péter Pápán: Napról-napra többen vagyunk

Városunkba is ellátogatott Magyar Péter, a Talpra Magyarok közösségének vezetője, a TISZA párt alelnöke, aki mintegy ezer fős tömeg előtt tartott politikai nagygyűlést.