Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2016. December 20. 15:49, kedd | PR

Fényújság készítése

Fényújság készítése

Ha elhatároztuk, hogy a nagyközönség számára LED futófények segítségével tesszük kívánatosabbá üzletünket, érdemes megfontolni az RGB technológiába való befektetést, fontosabb lehet, mint gondolnánk.

Két olyan további kérdésben kell dűlőre jutni, hogy a beszerelésre kerülő egységet pendrive vagy vezeték nélküli kapcsolat segítségével szeretnénk vezérelni, illetve, hogy akarunk-e hőmérséklet érzékelő modult szereltetni bele. A paraméterek tulajdonképpen meg is határozzák a futófényünk legfontosabb jellemvonásait. A hőmérsékletérzékelő modul lehetővé teszi, hogy a fényújságunk folyamatosan jelezze az aktuális hőmérsékletet, ezzel olyan többletinformációt biztosítva, ami eleve vonzza a közönség tekintetét.

Az RGB led futófény valójában az egyik legszofisztikáltabb eszköz lehet, mellyel azt a bizonyos nézelődőt, aki már hetek óta a kirakatban áll, végre a pénztár közelébe csábíthatjuk. Nincs más dolgunk, csak alaposan átgondolni milyen érzelmi hatást akarunk kiváltani termékünkkel kapcsolatban.Fényújság készítésekor alaposan át kell gondolnunk, hogy milyen eszköz szolgálja legjobban igényeinket. A döntésben sokat segít, ha előre elképzeljük milyen hosszúságú és jellegű szövegeket akarunk futtatni a felületen. A tervezés első és legfontosabb lépése, hogy megállapítsuk mekkora hely áll rendelkezésre és ennek fényében határozzuk meg a jövendőbeli fényújság dimenzióit.
Miután eldöntöttük milyen méretű fényújságra van szükségünk, a következő magától értetődő feladat a led-ek színének megválasztása. Itt is alapvetően a láthatóság élvez előnyt, de nem árt esztétikai oldalról is átgondolni a problémát és üzletünk arculata szerint megközelíteni a kérdést. További segítséget nyújthat a döntéshozatalban, ha megvizsgáljuk üzletünk utcafrontba való illeszkedését. Az utcafront adottságaira alapozva eldönthetjük, hogy egy- vagy kétoldalas fényújsággal tudjuk megszólítani a legtöbb elhaladót. A kétoldalas megoldás habár költségesebb, mivel kilép az épületek síkjából, de eleve jobban megragadja a figyelmet, így ideális esetben akár kétszer annyi embert érhetünk el, mint a sima egyoldalas futófénnyel.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 16. 10:31, kedd | PR

Sportcipő a gyerkőcöknek: ezeket a népszerű márkákat érdemes megismerni!

Amikor gyermekeink egészséges testi és szellemi fejlődéséről van szó, alapvető fontosságú, hogy odafigyeljünk az őket körülvevő tényezőkre.

2024. Április 09. 11:23, kedd | PR

A mobil kaszinó appok térnyerése Magyarországon: Kényelem, elérhetőség és biztonság

Az elmúlt években Magyarországon is egyre népszerűbbé váltak a mobil szerencsejáték-alkalmazások.

2024. Április 05. 22:27, péntek | PR

Hogyan legyünk jó gazdik? – Ingyenes oktatóanyagok a kutyatartás kihívásaira

A mai modern világban, ahol a technológiai fejlődés és a gyors élettempó dominál, sokan keresnek menedéket és nyugalmat a természetben, illetve házi kedvencek társaságában.