Városlista
2024. szeptember 8, vasárnap - Mária

Hírek

2024. Július 21. 17:43, vasárnap | Helyi
Forrás: Szalóky Zsolt

Fenyő Iván volt Mihályfi Ákos vendége!

Fenyő Iván volt Mihályfi Ákos vendége!

A kötetlen beszélgetésen számos húsbavágó téma előkerült, szűkebb, vagy tágabb értelemben vett életünkről, mindennapjainkról.

Gannán, egy szépen felújított parasztház kertjében, teraszán gyűltek össze mindazok, akik Mihályfi Ákos és Fenyő Iván invitálására részt vettek ezen az alkalmon. Immáron negyedszer beszélgetett egymással a páros nyilvánosan, de hogyan talált egymásra egy harcművész és egy színművész? Fenyő Ivántól megtudtuk, hogy ő maga húsz éven át volt jelen a küzdősport világában, ahol természetesen többször találkozott Ákos nevével, de igazán akkor figyelt fel rá, amikor beteg lett. Követni kezdték egymást a közösségi médiában, majd beszélgetni kezdtek. Ákos úgy tapasztalta, hogy sok olyat tud tanulni Ivántól, ami segítheti az életmódváltását, a szemléletváltását és ezáltal a gyógyulását is.

Fenyő Iván szerint rendkívül fontos az önismeret, és az, hogy képesek legyünk a dolgok mögé, azok mélyére látni. - Nem mintha én tudnám, miként lehet minőségibb, jobb életet élni, de törekszem rá. Terápián, elvonulásokon sokat dolgoztam azon, hogy megismerjem önmagam, megismerjem az emberek, a világ működését és nyitottá váltam a spiritualitásra is. Bízom abban, hogy az ilyen, és ehhez hasonló alkalmakkor át tudok adni valamit a tapasztalásaimból, és másokat is arra tudok sarkallni, hogy gyakorolják a tudatosabb, önreflexívebb életvitelt, amelyben mindig igyekeznek megtalálni a dolgok miértjét - mondta el Fenyő Iván, aki szerint Ákos példája sokak számára lehet inspiratív: kapott egy olyan egyértelmű jelzést, hogy változtatni kell! Ő megtette, meggyógyult és most át tudja adni mindazt, amit ezen a nehéz út során megtapasztalt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 07. 18:07, szombat | Helyi

Itt a várva-várt hír: csatlakozik az oltáshoz a Honvédség!

Csütörtök óta küzdenek a lángokkal Kenyeri és Csönge térségében, már mintegy 400 hektáron ég a növényzet.

2024. Szeptember 07. 16:33, szombat | Helyi

Családi napot tartottak a pápai Bázisrepülőtéren

Az MH 47. Bázisrepülőtér idén is megrendezte a családi napot, hogy az ott szolgálatot teljesítők családtagjai is betekintést nyerhessenek a légibázis munkájába, illetve így köszönjék meg nekik az általuk nyújtott támogatást.

2024. Szeptember 07. 16:31, szombat | Helyi

Még mindig küzdenek a lángokkal a tűzoltók, foltokban még ég a növényzet

A Vönöck és Kenyeri közötti területen dolgoznak a tűzoltók.

2024. Szeptember 06. 16:40, péntek | Helyi

Újra lángol a fenyves Kenyerinél - Videó