Városlista
2022. június 28, kedd - Levente, Irén

Hírek

2011. Szeptember 27. 07:49, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Fenekét mutogatta a Megasztár ítésze

Fenekét mutogatta a Megasztár ítésze

Jennifer Lopez túl a negyvenen sem rejtegeti méltán híres hátsóját, és nincs is oka rá igazából.

Mióta bekerült az amerikai Megasztár, vagyis az American Idol zsűritagjai közé Jennifer Lopez, azóta ismét menő énekesnőként tekintenek rá. Így a hétvégi iHeartRadio fesztivál fellépői közül sem maradhatott ki. A lehetőséget pedig nagyon meghálálta, javarészt az öltöztetőjének köszönhetően. J.Lo tollakból álló rövidke ruhája ugyanis úgy kezdett viselkedni a heves táncmozdulatok közben, mint még amikor egy óriási piros madarat díszített. Vagyis bőszen felemelkedett, szabaddá téve ezzel a kétgyermekes sztármami hátsófelét. Amit a közönség nem bánt, hiszen negyvenkét éves kora ellenére is remek formában van kedvenc Lopezünk. Főként több millióra biztosított világhírű déli domborulatai.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 27. 15:07, hétfő | Bulvár

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t, melynek második alkalommal adott otthont a kecskeméti Messzi István Sportcsarnok.

2022. Június 24. 16:04, péntek | Bulvár

Szuper gyermeknap volt Szolnokon a Prémium Médiaválogatottal

Május 29-én Szolnokon a Tiszaligetbe várták a gyerekeket és felnőtteket egyaránt, hogy színes programokkal ünnepeljék meg a kicsiket.

2022. Június 22. 17:05, szerda | Bulvár

Életműdíjat kap Matt Dillon Locarnóban

Életműdíjat kap Matt Dillon amerikai színész, rendező, forgatókönyvíró az augusztusi Locarnói Filmfesztiválon - írta a Variety.com.

2022. Június 22. 10:07, szerda | Bulvár

Guy Ritchie játékfilmet rendez a Herkules című rajzfilmből

Az 1997-ben bemutatott Herkules című rajzfilmből rendez játékfilmet Guy Ritchie, aki pár éve az Aladdin filmváltozatát is elkészítette.