Városlista
2022. július 5, kedd - Sarolta, Emese

Hírek

2021. Június 29. 19:05, kedd | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Féltékenységből ütött

Féltékenységből ütött

A győri nyomozók súlyos testi sértés bűntett kísérletének gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki egy 28 éves vámosszabadi férfit.

A rendőrségre bejelentés érkezett, hogy Vámosszabadiban, egy munkásszállóvá kialakított családi házban június 28-án 23 óra 30 perckor verekedés történt. A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy a bejelentőt, egy 30 éves szeghalmi nőt az élettársa több alkalommal arcon ütötte, amelynek következtében az asszony megsérült. A rendőrök a verekedőt elfogták, és a Győri Rendőrkapitányságra előállították – közölte a rendőrség.

A nyomozók a 28 éves férfit súlyos testi sértés bűntett kísérletének gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. R. Ottó a kihallgatásakor a rendőröknek elmondta, hogy párja és közte a nap folyamán féltékenységi vita alakult ki. A veszekedés során a nőt egy esetben bal, kétszer pedig jobb tenyérrel ütötte meg, azonban tettét már nagyon megbánta.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Július 05. 14:05, kedd | Kék hírek

Magát rendőrnek adta ki és kirabolt három nőt

Jogerősen hat év fegyházbüntetéssel sújtotta kedden a Szegedi Ítélőtábla azt a román férfit, aki társával magát rendőrnek kiadva három román nőt rabolt ki az M5-ös autópályán 2019 tavaszán.

2022. Július 05. 10:01, kedd | Kék hírek

Drogot is árult az autószerelő, több ügyfele is lebukott

A nyomozók egy fóti autószerviz illegális mellékesét végző tulajdonosát vették őrizetbe. A 29 éves férfi műhelyében nemcsak gumi cserélt gazdát, hanem tömött pakkok is.

2022. Július 04. 10:01, hétfő | Kék hírek

21 éves dílernőt kaptak el a rendőrök

Elfogták azt a 21 éves nőt a Budapesti Rendőr-főkapitányság XIX. Kerületi Rendőrkapitányság rendőrei, aki gyanú szerint kábítószerrel kerekedett.

2022. Július 03. 11:40, vasárnap | Kék hírek

Határsértők hatvanfős csoportját tartóztatták fel Ásotthalomnál

A magyar rendőrök cseh kollégáikkal együttműködve határsértők hatvanfős csoportját tartóztatták föl Ásotthalom külterületén szombaton este fél hét előtt - közölte a rendőrség honlapján.