Városlista
2022. május 18, szerda - Erik, Alexandra

Hírek

2016. Október 05. 09:39, szerda | Bulvár
Forrás: Infopapa.hu, 24.hu

Félreálltak szexelni a kocsiban, kopogtatott a rendőr!

Félreálltak szexelni a kocsiban, kopogtatott a rendőr!

Nagy meglepetés érte a ponyvával letakart autóba bekukkantó kínai rendőröket.

Nagy meglepetés ért kínai rendőröket, amikor előző hét szombaton bekukkantottak egy ponyvával letakart autóba, ami a vészhelyzetekre kialakított leállósávban parkolt, a Sanghajt Csengdu városában összekötő autópálya egyik alagútjában. Az autó első ülésén ugyanis egy alvó kislányt látott, a hátsó ülésen pedig egy meztelen nőt és egy szintén meztelen férfit, akik éppen szeretkeztek, amikor a ponyvát felhajtó rendőrök megzavarták őket – jelentette a Shanghaiist.

Miután felöltöztek, a párt gyorsan elmagyarázta a rendőröknek, hogy mi történt. Elmondásuk szerint éppen egy közeli hegyet akartak meglátogatni, hogy egy kicsit pihenjenek és lazítsanak, amikor lányuk autózás közben elkezdett elbóbiskolni. Ekkor úgy döntöttek, félreállnak az alagútban, és hogy megkönnyítsék gyermekük alvását, ponyvával takarták be az autót, hogy csökkentsék a zajt, ők pedig a hátsó ülésen bújtak össze.

Az összebújás közben azonban fellobbant bennük a vágy, és elmondásuk szerint képtelenek voltak ellenállni a kísértésnek, és egymásnak estek, arra gondolva, úgysem fogja senki megzavarni őket.

A kínai sajtóban megjelent hírek szerint a rendőrök végül nem büntették meg a házaspárt, és miután kioktatták őket a leállósáv megfelelő használatáról, továbbengedték a párt. Közben a kínai internetezők leginkább azzal a kérdéssel voltak elfoglalva a hír kapcsán, hogy vajon hogyan tudták beborítani az autót a ponyvával, az autón belülről – írta a Shanghaiist.

Címkék: autó, rendőr, szex

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 17. 06:00, kedd | Bulvár

Kezdődik kedden a 75. cannes-i fesztivál

Több mint 35 ezer szakmai résztvevő és mozirajongó részvételével kedden megkezdődik a 75. cannes-i fesztivál, amelynek hivatalos programjában 21 film versenyezhet az Arany Pálmáért.

2022. Május 16. 18:05, hétfő | Bulvár

Magyar rekordot ért el két Star Wars-plakát a budapesti aukción

Magyarországi rekordot ért el két Star Wars-plakát leütési ára Budapesten:

2022. Május 14. 16:03, szombat | Bulvár

Nagy sztárok szerepelnek Francis Ford Coppola új filmjében

Adam Driver, Forest Whitaker, Nathalie Emmanuel, Jon Voight és Laurence Fishburne játssza Francis Ford Coppola Megalopolis című, ősztől forgó filmjének főszerepeit - írta meg a deadline.com filmes portál.

2022. Május 13. 15:26, péntek | Bulvár

Leoperáltatta a melleit a Szerencsekerék szerencserlánya - Videó

Fél évvel ezelőtt született újjá.