Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2015. Február 24. 09:47, kedd | Helyi
Forrás: Pápai Rendőrkapitányság

Feldrótozta a rendszámot az autójára

Feldrótozta a rendszámot az autójára

A Pápai Rk. Vizsgálati Osztálya bíróság elé állítási javaslattal zárta le az ellen a pápai férfi ellen folytatott nyomozást, aki a rossz műszaki állapotú autója rendszámát helyezte fel az újonnan vásárolt hasonló típusú gépkocsi

A nyomozás adatai szerint az 51 éves N. Zoltánt 2014. július 22-én délután Pétervására belterületén vonta intézkedés alá a helyi rendőrőrs járőre. Az igazoltatás során az egyenruhásnak feltűnt, hogy az autó hatósági jelzését egy vékony rézdróttal erősítették a rendszámtartó kerethez. Az ellenőrzés alatt hamar kiderült, hogy a felhelyezett rendszám egy másik autóhoz tartozik, amely szintén az igazoltatott tulajdona. A férfi gyanúsítottként tett vallomásában elmondta, hogy az általa vezetett autót 2014 júliusában vásárolta, mivel a hasonló típusú autója rossz műszaki állapotba került. A régebbi autó rendelkezett2014. évre szóló autópálya matricával,amelyet még nem sikerült átíratnia az újonnan vásárolt gépkocsira, viszont szükségessé vált az autópálya használata. N. László ezért úgy döntött, hogy a korábbi autója forgalmi rendszámát leszereli és egy dróttal az új jármű rendszáma elé helyezi.

A gyanúsított ellen egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás iratait a napokban küldte meg az eljáró hatóság a Pápai Járási Ügyészséghez.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 07:59, szombat | Helyi

Elfogadta a rendőrség beszámolóját a Képviselő-testület

Rausz István rendőr ezredes 2024. április 25-én számolt be a rendőrkapitányság 2023. évi tevékenységéről.

2024. Április 27. 07:37, szombat | Helyi

A Helyi Választási Bizottság szerint jogsértést követtek el ellenzéki jelöltek

Molnár Bálintot, Kovács Józsefet, Grőber Attilát, Vonnák Andreát, Vadász Krisztinát és Kerti Györgyit marasztalták el, miután Áldozó Tamás kifogást nyújtott be velük szemben.

2024. Április 26. 14:26, péntek | Helyi

Számszeríjjal fenyegetőzött Pápateszéren, elfogta a TEK

Mint arról korábban beszámoltunk, tegnap jelentős rendőri akció zajlott a Pápa környéki településen.