Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2016. Június 15. 15:39, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.), hirpress.hu

Feladta magát a pápai utazási iroda kirablója

Feladta magát a pápai utazási iroda kirablója

Két hónap alatt kétszer rabolta ki fegyverrel ugyanazt a pápai utazási irodát a 34 éves ugodi férfi.

Az ugodi férfi 2015. december 22-én 16 óra 36 perckor Pápán, a Fő utcán lévő utazási iroda alkalmazottját egy gáz-riasztó fegyverrel megfenyegette, majd arra kényszerítette, hogy átadja részére az üzletben lévő készpénzt. A 34 éves férfi ezután 2016. január 30-án 10 óra 57 perckor ugyanabba a pápai utazási irodába tért vissza, a korábban is használt fegyverrel, és ezzel fenyegetve szólította fel az ott dolgozó nőt a bevétel átadására. Az alkalmazott a fenyegetés hatására több millió forintot adott át a rablónak, aki mindkét alkalommal elmenekült a helyszínről.
Pápa illetékességi területéhez tartozó településeken a közintézményekben, szórakozó helyeken kifüggesztették az ugodi férfiről készült kamerafelvétel fényképeit. A 34 éves férfi nap mint nap találkozhatott lakóhelyén és Pápa területén a róla készült fényképekkel, majd az elmúlt napokban feladta magát a rendőrségen.
A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a férfi ellen, akit gyanúsítottként hallgattak ki, majd bűnügyi őrizetbe vettek. A 34 éves ugodi lakos mindkét bűncselekmény elkövetését beismerte. Az illetékes bíróság 2016. június 13-án elrendelte a gyanúsított előzetes letartóztatását.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 12:04, vasárnap | Helyi

Legyőzte a bajnokság favoritját a Perutz!

Hátrányból fordítva, egy sokáig emlékezetes találkozón 2-1 arányban legyőzte a címvédő, első helyen álló Úrkút együttesét a Perutz!

2024. Május 04. 13:25, szombat | Helyi

Elballagott a pápai ifjúság!

A pápai középiskolák idén érettségiző diáksága sétált végig a belvároson, hogy hódoljon a hagyománynak és így búcsúzzon el a pápai diákévektől és a várostól.

2024. Május 04. 09:21, szombat | Helyi

Harcászati gyakorlat miatt fokozott légi és közúti forgalomra kell számítani Pápa térségében

Többnemzeti harcászati gyakorlat zajlik a pápai légibázison.

2024. Május 03. 17:35, péntek | Helyi

Bölcsődét avattak Mihályházán

Biztonságos és kiszámítható környezetet teremt a kormány a családok számára - hangsúlyozta a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára pénteken a Manóvár Mini Bölcsőde átadása Mihályházán.