Városlista
2024. május 22, szerda - Júlia, Rita

Hírek

2012. Április 06. 07:17, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Fekete Pákó szakmát vált!

Fekete Pákó szakmát vált!

Fekete báránynak állt Fekete Pákó. A különös mondatra a magyarázattal ő maga szolgált egy levélben, amit ezúttal kommentár és javítás nélkül, teljes egészében közlünk.

Én a Fekete Pákó úgy döntöttem, hogy ebben az évben kitanulom a diszkós szakma minden csínját-bínját. Csata sorba állok a a női topless dj-k mellett, és megmentem a férfiak becsületét, fekete bárányként, feláldozva magam a közönség oltárán. Felkészültségemet, és lemezek iránti szakmai alázatomat Dj Dekának köszönhetem, míg fergeteges ritmusérzékemet egyenesen a nyugat afrikai füves szavannákon előtöltött gyermekéveim alatt égette a perzselő napsütés lelkembe. Ezt az Úr adta talentumot hoztam magammal mikor tizenöt éve Budapestre költöztem, és mit adott isten, ebben a gyönyörű Metropoliszban Didikirállyá léptettek elő az angyalkák. Úgy gondoltam, hogy a mulatós mellett nem csak a konga dobokon, de a lemezjátszókon is megmutatom milyen is az afrikai virtus. A gyöngyöket Nigériai származásom, és a törzsi kultúra előtti tisztelgésem jelképeként viselem. Remélem anyám Mária büszke lesz rám! - A zene stílusomban nem csak napjaink slágerei, hanem afrikai zenei momentumok is fellelhetőek lesznek. Szeretném, ha a magyar fiatalok betekintést nyerhetnének ebbe a zenei világába, és elrepíthetném őket mindenegyes partin egy hosszú, kalandos időutazásra. Emberek ! Emeljétek fel a kezeitek ! Mindenki! Mert itt az idő megszületett az ország fekete báránya! A topless dj-k királya! Figyeljetek rám, mert percek kérdése és robban a topless bomba!

Üdv , a Fekete Bárány alias Fekete Pákó

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 07:53, csütörtök | Bulvár

Rádióhullámokkal működő fegyverrendszert fejleszt a brit kormány

Rádióhullámokkal működő védelmi fegyverrendszer fejlesztéséről számolt be csütörtökön a brit kormány.

2024. Május 14. 06:00, kedd | Bulvár

Az önkéntes véradás fontosságára hívja fel a figyelmet a Magyar Posta új bélyege

Az önkéntes véradás fontosságára szeretné felhívni a figyelmet a Magyar Posta egy új, alkalmi bélyeg kibocsátásával

2024. Május 13. 09:20, hétfő | Bulvár

Benézett a nappaliba a kamion

Lesodródott a 64-es főútról, átszakította a drótkerítést és a családi ház oldalába csapódott egy rakomány nélküli nyerges vontató múlt héten Enying Fő utcáján.

2024. Május 11. 07:03, szombat | Bulvár

A Magna Carta egyik példányának vitrinjét próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták Londonban

Az angol-brit alkotmányosság ősi jogforrása, a Magna Carta egyik példányának tárolóját próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták pénteken a londoni brit nemzeti könyvtárban.