Városlista
2022. augusztus 15, hétfő - Mária

Hírek

2012. Április 06. 07:17, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Fekete Pákó szakmát vált!

Fekete Pákó szakmát vált!

Fekete báránynak állt Fekete Pákó. A különös mondatra a magyarázattal ő maga szolgált egy levélben, amit ezúttal kommentár és javítás nélkül, teljes egészében közlünk.

Én a Fekete Pákó úgy döntöttem, hogy ebben az évben kitanulom a diszkós szakma minden csínját-bínját. Csata sorba állok a a női topless dj-k mellett, és megmentem a férfiak becsületét, fekete bárányként, feláldozva magam a közönség oltárán. Felkészültségemet, és lemezek iránti szakmai alázatomat Dj Dekának köszönhetem, míg fergeteges ritmusérzékemet egyenesen a nyugat afrikai füves szavannákon előtöltött gyermekéveim alatt égette a perzselő napsütés lelkembe. Ezt az Úr adta talentumot hoztam magammal mikor tizenöt éve Budapestre költöztem, és mit adott isten, ebben a gyönyörű Metropoliszban Didikirállyá léptettek elő az angyalkák. Úgy gondoltam, hogy a mulatós mellett nem csak a konga dobokon, de a lemezjátszókon is megmutatom milyen is az afrikai virtus. A gyöngyöket Nigériai származásom, és a törzsi kultúra előtti tisztelgésem jelképeként viselem. Remélem anyám Mária büszke lesz rám! - A zene stílusomban nem csak napjaink slágerei, hanem afrikai zenei momentumok is fellelhetőek lesznek. Szeretném, ha a magyar fiatalok betekintést nyerhetnének ebbe a zenei világába, és elrepíthetném őket mindenegyes partin egy hosszú, kalandos időutazásra. Emberek ! Emeljétek fel a kezeitek ! Mindenki! Mert itt az idő megszületett az ország fekete báránya! A topless dj-k királya! Figyeljetek rám, mert percek kérdése és robban a topless bomba!

Üdv , a Fekete Bárány alias Fekete Pákó

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 13. 10:54, szombat | Bulvár

Lekapcsolták a gépekről a súlyosan megsérült Anne Heche amerikai színésznőt

Meghalt Anne Heche amerikai színésznő, aki olyan súlyos agysérülést szenvedett múlt heti autóbalesetében, hogy életét nem lehetett megmenteni. Gépekkel csak addig tartották életben, amíg eldőlt, mi lesz ép szerveivel.

2022. Augusztus 11. 09:07, csütörtök | Bulvár

Milky Chance a Szigeten: a YouTube gyermekei vagyunk

A YouTube gyermekei vagyunk, sokat köszönhetünk a csatornának, és a közösségi médiát igyekszünk tudatosan használni.

2022. Augusztus 10. 13:08, szerda | Bulvár

Kiderült, hogy kik a Sziget legdrágább előadói

A szerdán kezdődő Sziget fesztivál két legdrágább fellépője Justin Bieber és Dua Lipa, a nagyszínpados sztárelőadókra fordított költségvetés nagyságrendileg több millió euró

2022. Augusztus 08. 12:08, hétfő | Bulvár

Októbertől látható a mozikban az egészestés Toldi

Jankovics Marcell születésnapjához igazítva, október 20-tól látható a mozikban a tavaly elhunyt rajzfilmrendező utolsó munkája, a Toldi című egészestés animációs film - tájékoztatta az MTI-t hétfőn a Kecskemétfilm.