Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2021. Január 26. 05:00, kedd | Belföld
Forrás: mti

Fegyverrel raboltak ki egy autóalkatrészboltot Székesfehérváron

Fegyverrel raboltak ki egy autóalkatrészboltot Székesfehérváron

Fegyverrel raboltak ki hétfő reggel egy autóalkatrész-szaküzletet Székesfehérváron, az elkövető lövést is leadott gázpisztollyal. A bűncselekménnyel összefüggésben a rendőrök két férfit előállítottak

- közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n. Az MTI értesülései szerint a Terrorelhárítási Központ nagy erőkkel vonult ki a helyszínre és környékére, hogy segítse a rendőrség munkáját az elkövetők kézre kerítésében. Az információt Szemerei Péter sajtóreferens megerősítette.

A rendőrség közleménye szerint a Zámolyi úton lévő autós bolt parkolójában egy maszkot viselő férfi egy - a járművéből éppen kiszálló - férfihez lépett, akihez a gyanú szerint gázpisztolyt tartott és az üzletbe kísért. Az ott lévőket felszólította, hogy menjenek az eladótérbe és feküdjenek a földre, a vezetőtől pedig a széf kinyitását kérte, és leadott egy lövést is.

Az egyik alkalmazott több ezer forintot adott át az elkövetőnek, aki ezt követően a sértettet az autójába kényszerítette, hogy azzal távozzanak. Néhány perc elteltével a sofőrt megállásra szólította fel, majd kiszállt a kocsiból, és gyalogosan elmenekült.

A bűncselekmény során senki nem sérült meg.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság fegyveresen elkövetett rablás bűntett miatt indított eljárást, és az esettel összefüggésben két férfit állított elő, akiket kihallgatnak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 14:31, szerda | Belföld

Orbán Viktor: szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

Budapest, 2024. április 24., szerda (MTI) - Az elmúlt 15 évben felépítettük a munkaalapú gazdaságot, és ma már mindenki tudja, hogy szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

2024. Április 24. 14:28, szerda | Belföld

Egy budapesti iskolában is gyanús szagokat éreztek, nyomoz a rendőrség

Ismeretlen tettes ellen indított nyomozást a rendőrség a XXIII. kerületi Török Flóris Általános Iskolában szerda reggel történt tömeges rosszullétek miatt, amelyek előtt szúrós szag terjengett az épületben

2024. Április 24. 07:52, szerda | Belföld

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot - jelentette be a Fidesz frakcióvezetője kedden a Facebook-oldalán.