Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2012. Március 29. 07:25, csütörtök | Bulvár
Forrás: STOP / news.com.au

Fegyverrel hadonászott Camilla

Fegyverrel hadonászott Camilla

A meglepő jelenetre akkor került sor, amikor Károly herceg második felesége egy népszerű dán krimisorozat (The Killing) forgatásán tett látogatást.

Camilla Parker Bowles közvetlen a felvételek előtt találkozott a sorozat női főszereplőjével, Sofie Graaboellel, akinek töredelmesen bevallotta, hogy nagyon nagy rajongója a szériának. Már a látogatás is eleve a hercegnő külön kérésére lett megszervezve. Mint mondja, szabályosan "rabja a sorozatnak". Ez volt egyben az utolsó állomása a hercegi pár Norvégiát, Svédországot és Dániát érintő körútjának.

A hercegnőt olyannyira lenyűgözték a forgatáson használt kellékek, hogy el is kérte a főhős fegyverét, majd izgatott magyarázásba kezdett. Kísérője Dánia ausztrál születésű hercegnője, Mary volt, aki a fotók tanulsága szerint rendesen megijedt a pisztollyal hadonászó Camillától. Nem volt azonban ezzel egyedül, hiszen a közönséggel sem tudatták, hogy a pisztoly csak replika.

Később, a forgatás megkezdése után a prominens vendégek headset és monitorok segítségével követhették az eseményeket.

news.com.au / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára