Városlista
2024. október 18, péntek - Lukács

Hírek

2024. Május 29. 09:00, szerda | Helyi

Falusi CSOK - Akár 0 forint önerővel vehet vidéki ingatlant, idén december 31-ig!

Falusi CSOK - Akár 0 forint önerővel vehet vidéki ingatlant, idén december 31-ig!

Sokan kétkedve fogadják a hírt, pedig számos pápai, vagy környékbeli család élt már a lehetőséggel, és gyakorlatilag ingyenesen költözhetett be frissen felújított otthonába.

Az OTP Ingatlanpont munkatársai ingyenes tájékoztatást nyújtanak mindenkinek, személyre szabottan meg tudják mondani, hogy az adott család tud-e élni a rendlelkezésre álló lehetőségek valamelyikével.
Amennyiben megtalálják a megfelelő konstrukciót, és megtörténik a minkét fél számára biztosítékként szolgáló szerződéskötés, az ügyintézést teljes egészében átvállalják az ügyféltől, akinek így nem kell hivatalokba, ügyvédekhez futkosni, papírhalmokat kitölteni.

A falusi CSOK idén december 31-ig érhető el, ezért vissza nem térő alkalomról beszélhetünk. Gyermekes családoknak van lehetőségük így ingatlanhoz jutni, akár 0 forint önerő befizetésével. Az egyik szülőnek legalább 2 éves folyamatos munkaviszonnyal kell rendelkeznie, ez a legfontosabb feltétel, a gyermekek megléte mellett. Akár önerő nélkül megvásárolható az ingatlan, sőt, igényelhető a 7,5 millió forintos felújítási támogatás is, melynek köszönhetően a család egy frissen felújított otthonba költözhet be.

A kedvező kamatozású hitel miatt a magas törlesztőrészlettől sem kell félni, jellemzően havi 50 ezer forint alatti részletekről beszélhetünk, ami a jelenlegi albérletárakhoz képest kimondottan baráti.

Ha szeretné megtudni, hogy az Ön családja élhet-e a lehetőségek valamelyikével, hívja az OTP Ingatlanpont munkatársait, akik ingyenes tájékoztatást nyújtanak bárkinek, mindent pontosan kiszámolnak, és szerződésben rögzítik a megállapodás feltételeit.

Iroda: Pápa, Eötvös utca 16.Nyitva hétköznap 9-18 óráig
Telefon:Molnár Márk 06 30 265 5725 Győrffy Tamás 06 70 708 1049 Hernádi Tamás 06 30 504 8715

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 17. 07:54, csütörtök | Helyi

Pápai ékszerboltból próbált lopni a két grúz férfi

Egy ajkai ékszerüzletből jelentették a rendőrségnek október 11-én délben, hogy két külföldi férfi az eladó figyelmét elterelve elemelt egy több százezer forint értékű arany nyakláncot, majd Pápán is próbálkoztak.

2024. Október 16. 08:02, szerda | Helyi

Hétvégén rangadót játszik a Perutz!

Az első helyen álló tihanyiak látogatnak a harmadik helyezett pápaiak otthonába.

2024. Október 15. 09:14, kedd | Helyi

Új lendületet adna a belvárosi összefogásnak Grőber Attila

Tegnap késő délután egyeztetett a polgármester a belvárosi üzletek képviselőivel. Grőber Attila támogatásáról biztosította a jelenlévőket, és az adventi időszakra vonatkozó terveit is ismertette.

2024. Október 14. 14:45, hétfő | Helyi

Két vadelütés is történt Pápa térségében a hétvégén

Pápa és Adásztevel, majd pedig Nemesszalók és Külsővat között történt baleset.