Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2015. Február 04. 13:38, szerda | Helyi
Forrás: Pápai Rendőrkapitányság

Falubelije hűtőládáját pakolta ki

Falubelije hűtőládáját pakolta ki

Egy pápateszéri ház hűtőládájából akart lopni a helyi férfi. A lakók tetten érték és értesítették a rendőrséget.

Egy Pápateszéren élő hölgy 2015. február 3-án 9 óra körül pihent otthonában, amikor meghallotta, hogy az előtérben levő hűtőláda ajtaja felnyílódik. A szobából kilépve meglátta a településen élő 46 éves férfit, amint fagyasztott ételeket pakolt ki a ládából. Kérdőre vonta a látogatót, aki azt válaszolta, hogy a bejelentő idős nagyapja hívta be magukhoz és adta neki a fagyasztott termékeket, mivel ellapátolta előttük havat. Az előadott történet nem fedte a valóságot. A besurranót a háziak visszatartották és értesítették a rendőrséget. A kiérkező járőrök előállították a férfit a Pápai Rendőrkapitányságra. Kihallgatása alkalmával elismerte, hogy a hűtőládából két fagyasztott halat akart ellopni, és amikor tetten érték az ott lakók találta ki, hogy a nagyapa invitálta be őt.

A Pápai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a férfi ellen.

A fotó illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 20:00, csütörtök | Helyi

Magyar Péter Pápán: Napról-napra többen vagyunk

Városunkba is ellátogatott Magyar Péter, a Talpra Magyarok közösségének vezetője, a TISZA párt alelnöke, aki mintegy ezer fős tömeg előtt tartott politikai nagygyűlést.

2024. Május 02. 15:04, csütörtök | Helyi

Unger Tamás: Költséghatékonyabb alvállalkozókkal végeztetni a zöld területek gondozását

Az alpolgármester Grőber Attila ellenzéki polgármesterjelölt kritikáira reagált, amelyeket a zöld területek gondozásával kapcsolatban fogalmazott meg.

2024. Május 02. 08:05, csütörtök | Helyi

Nagy sikert aratott a Pannonia Reformata majálisa!

Nagyon sokan voltak kíváncsiak a Pannonia Reformata udvarában megtartott programokra, játékokra foglalkozásokra és vásárra.