Városlista
2022. május 21, szombat - Konstantin

Hírek

2011. Augusztus 23. 08:15, kedd | Helyi
Forrás: Naplo-online

Fájó vereség!

Fájó vereség!

Véber Györgyhöz hasonlóan játékosai is csalódottak voltak a Debrecen elleni meccs után, hiszen jó játékuk pontatlan helyzetkihasználás miatt nem párosult eredménnyel.

Noha előzetesen is a Debrecen számított a mérkőzés esélyesének, a kétgólos vereség még így is fáj a Lombard csapatának. Nem csoda, hiszen sokáig a hazai csapatnak állt a zászló, a félidő utolsó öt percében négy nagy lehetősége is adódott, amiből megszerezhette volna a vezetést. Azonban ezúttal hiányzott az a szükséges plusz, ami a gólszerzéshez kell. A DVSC pedig bajnokesélyeshez méltóan használta ki kevés lehetőségét, és fordította javára az összecsapást (0:2).

Varga Gábor súlyos térdsérülése után a tavalyi szezon utolsó meccsén tért vissza, majd most a Debrecen ellen már kezdőként is számolt vele Véber György.

- Annak nem örülök, hogy kikaptunk, de az nagyon jólesett, hogy ismét kezdőként léphettem pályára. Az az igazság, hogy a végére nagyon el is fáradtam, hiszen már nem is tudom, hogy mikor játszottam végig egy bajnokit. Szombaton egy megnyert meccset vesztettünk el, vagy úgy is mondhatnám, hogy a jobban játszó csapat kapott ki. De hát ilyen a futball, az örök törvényei most is beigazolódtak: ennyi kihagyott helyzet után az ellenfél egy lehetőségéből betalált. A mutatott játék alapján nincs okunk az elkeseredésre, abból meríthetünk a jövőre nézve. Viszont a kapu előtti szituációkat gyakorolnunk kell, ahogy eddig is - mondta el Varga.
A mérkőzés után az öltözőben valószínűleg Lovrencsics Gergő volt a leginkább elkeseredve.

- Nagyon csalódott voltam, mert egyik helyzetemet sem tudtam gólra váltani, még az elsőt sem, amikor már az üres kapuval szemben voltam. Ilyenkor általában még a meccs utáni napon is rágódom a történteken, de után már csak a következő feladatra koncentrálok. Megpróbálok tanulni a hibáimból, és remélem, legközelebb már sikerül eredményesnek lennem - mondta csalódottan a villámgyors Lovrencsics, aki jövő héten volt csapata, a pécsi együttes ellen léphet pályára.

A Debrecen elleni meccshez hasonlóan ez sem ígérkezik könnyű feladatnak, de ha a már látott kombinatív játék pontos befejezésekkel párosul, jó esélyekkel léphetnek pályára Véber György tanítványai a jól rajtoló újonc otthonában.

 

Dlusztus és Marics is sérültlistán

Dlusztus András talp-izomsérülése a mérkőzés 35. percében kiújult, ezért le kellett cserélni. Egyelőre nem tudják, mennyit kell kihagynia a teljes felépüléshez. Mostani játszatása kényszermegoldás volt, hiszen helyettese, Tóth Gábor eltiltását töltötte. A másik játékos, akire egyelőre nem számíthat Véber György, az a csapat házi gólkirálya, Goran Marics. Valószínűleg a szerb támadó felépüléséhez is kell néhány hét.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 20. 12:41, péntek | Helyi

Hamarosan elkészül az új várkerti parkoló

Összesen 339 parkolóhely jön létre a Fő tér közelében a mostani parkolóépítésnek köszönhetően, amely 125 autó számára teszi lehetővé a várakozást.

2022. Május 20. 09:40, péntek | Helyi

Meghalt Vangelis

Meghalt kedden késő este Vangelis Oscar-díjas görög zeneszerző, többek között a Tűzszekerek és a Szárnyas fejvadász című filmek zenéjének komponistája.

2022. Május 19. 19:06, csütörtök | Helyi

Hárman meghaltak egy balesetben Kecskemétnél

Hárman meghaltak, ketten pedig súlyosan megsérültek abban a balesetben, amelyben két autó frontálisan összeütközött csütörtök délelőtt Kecskemétnél