Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2015. Május 20. 13:24, szerda | Sport
Forrás: Hajósi Miklós

Ezúttal több nem volt benne…

Ezúttal több nem volt benne…

A Szombathely Rallye-t tekintve a Spitzmüller Csaba - Bazsó Attila kettős már Miskolc vert helyzetbe került.

A legutóbbi versenyen elszenvedett borulás miatt a szervizcsapatnak mindössze két hét állt rendelkezésére, hogy az erősen megrongált Mitsubishi Lancer EVO X-est helyreállítsa. Az autó ugyan elkészült, de Spiciéknek nem maradt idejük tesztelni az évad első murvás versenyére, emiatt rengeteg olyan problémával szembesültek a futam alatt, amit egy teszten könnyedén orvosolhattak volna. A Full-Gas Motorsport Egyesület kettőse végül az abszolút hetedik helyen fejezte be a Szombathely Rallye-t.

Spitzmüller Csaba:
Nagyon nehéz versenyünk volt. Egy frissen összerakott autó mindig rengeteg hibát hordoz magában és ezek a hibák sajnos ki is jöttek a Mitsubishin. A tesz hiánya miatt a vadonat új lengéscsillapítóinkat nem tudtuk beállítani, teljesen más értékek kellenek hozzá, mint az előzőhöz. A hajtásunkkal is akadtak problémák, illetve előjött egy elektronikai rendellenesség, a motorvezérléssel volt gondunk. Hiába adtam teljes gázt, ezt a komputer nem érzékelte és nem tudósította a motor felé, így az erőforrás nem dolgozott 100 százalékon, volt mikor a 206 km/h-s végsebességünk 172 volt csupán.

Láttam, hogy nem tudok számottevően előre lépni, bármennyire is gyötröm az autót, ezért úgy döntöttem, hogy megkímélem a gumikat és az utolsó gyorsaságin megpróbálok rámenni a maximális Power Stage pontokra. Sajnos Botka Dudu lepipált, de legalább szereztünk két extra pontot. Most ennyit tudtunk kihozni a lehetőségeinkből, ez volt a maximum. Remélem, hogy a Székesfehérvár Rally másképp fog sikerülni, mint az elmúlt futamok. Jó lenne, ha a technika nem szólna közbe, akkor végre versenyezhetnénk egyet!

Köszönjük a partnereinknek: Tom Market Kft., Still Partner LLC, MSB Zrt., BOBO Kft., Metsys Kft., ER-ONE Kft., Tachográf Control Kft., LGAqua Kft., Jánosik és Társa Kft., Balogh Autóházak Kft., Kompak Trans Hungary Kft., Laczkogumi.hu, Enesco Pro Kft., Hoge.hu, Balogh Autó – Euroszervíz Kft., FuvInfo Kft., Origo Pack Kft., GORDIUSZ Prima Gépipari Kft., Valkyr Capital, IPPON Energy., EGK., Vámosi Autójavító, Zsomboly Kft., PENTASZER 2000 Kft., INFOCAFE.hu, Espresso Perfetto, SUARIO Kft., LS Épületautómatika Kft., Logistic Europek Kft., DRAVIT Hungary, Balogh Kárjavítási Központ Kft., Kristály Tervező, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft., GAMMA-7 Bt., EGO Production

Címkék: autósport, rali, rallye

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 17:22, szerda | Sport

Párizs 2024 - Száz nappal a rajt előtt már 150 kvótája van Magyarországnak

Már százötven kvótája van a magyar csapatnak, mely összességében közel kétszáz fős lehet

2024. Április 16. 21:49, kedd | Sport

Csak századmásodpercekre az első helytől

Gender Tamás Junior 2024. 04. 10-13. között Franciaországban, Champions of the Future (RGMMC) bajnokság keretein belül, Val d\'Argenton-ban a Circuit de karting du Val d\'Argenton-on versenyzett.

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Sós Csaba: Milák egyedi utat jár, de jóval előrébb tart, mint amire számítani lehetett

A szövetségi kapitány szerint Milák Kristóf egyedi utat jár be, és az úszók pénteken zárult országos bajnokságán jobban teljesített, mint amire ő számított.