Városlista
2022. május 27, péntek - Hella

Hírek

2012. Március 21. 07:21, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Ez várja Damu Rolandot a börtönben

Ez várja Damu Rolandot a börtönben

Eldőlt: az egykori sorozatszínészre négy év hat hónapnyi letöltendő börtönbüntetés vár. Csakhogy ez az idő maga lesz a pokol Damu Roland számára egyes információk szerint.

Legutóbb a Hír24 talált rá egy olyan férfira, aki maga is ült már, így felvázolta, hogyan fogadják majd a börtönben a színészt. "Damu estében azt látni, hogy hirtelen haragú, az nem jó, főleg nem odabent, hiszen ott hamar pattan az ember. Az ilyen mentalitású emberek szednek össze pár év bűnvádit. Az előzetesben más világ van, ott maximum a zárka társaiddal kell megtalálni a közös nevezőt, de egy börtönben, ahol vannak kétezren, az más. Damunak sok sikert, és kitartást, neki hosszú lesz"

De más források is alátámasztják, hogy nem lesz könnyű dolga, hiszen a többi elítélt nem szívleli azokat az embereket, akiket erőszaktétellel vádoltak. Éppen ezért legjobb esetben "csupán" kiközösítik, viszont előfordulhat, hogy bántalmazzák is őket. Vagyis Rolandnak a legrosszabbra kell felkészülnie. Mert míg Stohl Andrásnak esélye volt arra, hogy elfogadtassa magát rabtársaival, és a bent töltött időt a körülményekhez képest jól töltse el, addig a színész erről nem is álmodhat.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 27. 13:02, péntek | Bulvár

Shakirának óriási adócsalás miatt kell bíróság elé állnia

Bíróság elé kell állnia Shakirának 14,5 millió euró (5,7 milliárd forint) értékű adócsalás miatt, miután a barcelonai törvényszék csütörtökön elutasította a kolumbiai énekesnő fellebbezését az eljárás ellen.

2022. Május 27. 11:01, péntek | Bulvár

Meghalt Ray Liotta, a Nagymenők sztárja

Meghalt 67 éves korában Ray Liotta amerikai filmsztár, Martin Scorsese 1990-es Nagymenők című gengszterfilmjének főszereplője - számolt be róla a Deadline.com hollywoodi portál.

2022. Május 27. 08:53, péntek | Bulvár

Sztártitkok: Kefir

Kefir elárulta a titkát.

2022. Május 25. 13:00, szerda | Bulvár

Véget ért egy korszak New Yorkban

Hétfőn távolították el a 7. sugárútról a metropolisz utolsó közterületen álló, fizetős telefonfülkéjét.