Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2024. Március 12. 10:11, kedd | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Eső és csúszós utak - Óvatosan vezessen!

Eső és csúszós utak - Óvatosan vezessen!

A meteorológiai előrejelzések alapján ma csapadékos időjárásra számíthatunk.

A rendőrség kéri a járművezetőket, hogy a korlátozott látási viszonyokra, a csúszós utakra legyenek tekintettel, tartsanak nagyobb követési távolságot és csökkentsék a sebességüket!

Ebben az időben soha ne felejtse el a jármű világítását felkapcsolni, és figyeljen a fényszórók szabályos használatára, valamint az autó világító berendezéseinek kifogástalan műszaki állapotára.

Számítson arra, hogy esős időben a gyalogosok hirtelen az úttestre léphetnek, hiszen a kellemetlen időben ők is sietnek, ezért fokozott figyelemmel kell lenni a zebrák, iskolák, buszmegállók környékén.

A gyalogosokat is kérik, hogy az úttestre lépés előtt mindig győződjenek meg arról, hogy észlelték-e a közeledő járművek vezetői. Többször nézzenek körbe még az esernyő alól is, erre az időre hajtsák félre az esőkabát kapucniját, hogy meggyőződjenek az úttesten való átkelés veszélytelenségéről!

... hogy mindenki hazaérjen!

Címkék: eső, időjárás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 17:55, hétfő | Helyi

Grőber Attila: Van jövőképünk, van programunk!

Több ezer aláírást gyűjtöttek össze a Közösen Pápáért és az Élhető, Gyarapodó Városért Egyesületek, valamint hat ellenzéki párt által támogatott jelöltek, akiket nyilvántartásba vett a választási bizottság.

2024. Május 06. 09:32, hétfő | Helyi

Garázs égett Nagytevelen, rendőrök lőtték ki a gázpalackokat

Nagytevelen egy ingatlan melléképülete teljesen lángba borult május 5-én éjszaka.

2024. Május 05. 12:04, vasárnap | Helyi

Legyőzte a bajnokság favoritját a Perutz!

Hátrányból fordítva, egy sokáig emlékezetes találkozón 2-1 arányban legyőzte a címvédő, első helyen álló Úrkút együttesét a Perutz!

2024. Május 04. 13:25, szombat | Helyi

Elballagott a pápai ifjúság!

A pápai középiskolák idén érettségiző diáksága sétált végig a belvároson, hogy hódoljon a hagyománynak és így búcsúzzon el a pápai diákévektől és a várostól.