Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2012. Április 20. 21:24, péntek | Helyi
Forrás: InfoPápa.hu (Sz.Zs.)

Erőss Bulcsú: "Valóban betegnek tartom a buzikat!"

Erőss Bulcsú:

Ezzel a mondattal Grőber Attila kijelentésére reagált, miszerint a jobbikos politikus homofób és gyűlöletkeltő. Erőss Bulcsú ebben egyetért Grőberrel.

Erőss Bulcsú pénteken tartott sajtótájékoztatót a csütörtöki képviselő-testületi ülés kapcsán, melyből három napirendi pontot emelt ki.A tiltott, kirívóan közösségellenes magatartásokról rendelet-tervezetet nyújtott be, melyet a testület nem fogadott el jogi ellentmondásokra hivatkozva. Több településen egyébként működik a beadványához hasonló rendszer, így nem értette az elutasítást, bár szerinte a "fideszes csinovnyikok" akkor sem fogadták volna el a tervezetet, ha azzal minden rendben lett volna.

A rendőrségi beszámolók során több kérdéssel is fordul Erőss BulcsúSzappan Csaba rendőrkapitányhoz. Többek között a Pápán is elszaporodó külföldi rendszámú autókról, valamint a mozgáskorlátozottaknak kiállított parkolókártyákkal történő visszaélésekről kérdezte a rendőrkapitányt.

Ahogy a kapitány beszámolóját, úgy a Pápa Városi Polgárőrség tevékenységéről szóló beszámolót sem támogatta a jobbikos képviselő.Erőss Bulcsú egy fényképet adott körbe az ülésen, melyen az egyik belvárosi kocsma előtt egyenruhás polgárőrök láthatók. Továbbá azt is kifogásolta a politikus, hogy az új polgárőrségről szóló törvény csak olyanokat enged tevékenységet folytatni, akik az Országos Polgárőr Egyesületbe beléptek.

A jobbikos önkormányzati képviselő kitért a Grőber Attilával folytatott vitájára is. Mint arról oldalunkon is beszámoltunkaz ülésen az MSZP-s városatya homofóbnak és kirekesztőnek nevezte Erőss Bulcsút. - Kivételesen egyet kell értenem képviselőtársammal, valóban betegnek tartom a buzikat, akik pedig nem a konstruktív életvezetést preferálják és nem tartják be az együttélés szabályait kirekesztem, aki pedig nem hibás, nem kell féljen sem tőlem, sem a Jobbiktól. Akinek viszont "vaj van a füle mögött", azt a politikától független bíróság elé citáljuk, mely méltó módon meg fogja büntetni. Ez persze nem a jelenlegi helyzet, hanem a szebb jövő - fogalmazott Erőss Bulcsú.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 17:55, hétfő | Helyi

Grőber Attila: Van jövőképünk, van programunk!

Több ezer aláírást gyűjtöttek össze a Közösen Pápáért és az Élhető, Gyarapodó Városért Egyesületek, valamint hat ellenzéki párt által támogatott jelöltek, akiket nyilvántartásba vett a választási bizottság.

2024. Május 06. 09:32, hétfő | Helyi

Garázs égett Nagytevelen, rendőrök lőtték ki a gázpalackokat

Nagytevelen egy ingatlan melléképülete teljesen lángba borult május 5-én éjszaka.

2024. Május 05. 12:04, vasárnap | Helyi

Legyőzte a bajnokság favoritját a Perutz!

Hátrányból fordítva, egy sokáig emlékezetes találkozón 2-1 arányban legyőzte a címvédő, első helyen álló Úrkút együttesét a Perutz!

2024. Május 04. 13:25, szombat | Helyi

Elballagott a pápai ifjúság!

A pápai középiskolák idén érettségiző diáksága sétált végig a belvároson, hogy hódoljon a hagyománynak és így búcsúzzon el a pápai diákévektől és a várostól.