Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2022. Július 06. 10:46, szerda | PR
Forrás: (x)

Eredeti Forma 1 termékek rendelhetőek a FansBRANDS.hu webshopból

Eredeti Forma 1 termékek rendelhetőek a FansBRANDS.hu webshopból

Végre valóra vált a Forma 1 rajongók egyik legnagyobb álma: a fansbrands.hu Forma 1 webshopban több ezer termék közül lehet válogatni.

Mindegy, hogy Ferrari, Mercedes vagy épp McLaren rajongók vagyunk, a világ egyik legnagyobb Forma 1 webshopjában biztosan megtaláljuk a nekünk való eredeti és hivatalos Forma 1 termékeket.

Óriási Forma 1 termékválaszték

Több ezer ruházati cikk, kiegészítő, autó modell, esernyő, parfüm és ajándéktárgy rendelhető, ahol egyaránt van lehetőség csapatok vagy pilóták alapján válogatni a rengeteg Forma 1 termék közül.

Könnyedén kialakíthatjuk a https://www.fansbrands.hu webshop segítségével a Forma 1 nagydíjra az outfitünket, hiszen számtalan típusú és stílusú póló, ing, kabát sapka vagy akár sál is rendelhető.

Persze az sem okoz gondot, ha a szeretteinket szeretnénk meglepni egy eredeti, gyártói garanciával ellátott Forma 1 ajándéktárggyal. Például a vizespalackok, kulcstartók, zászlók, könyvek, fülhallgatók és plüssállatkák között biztosan lesz olyan darab, amely tökéletes ajándék lesz egy barátunk számára.

Gyors, megbízható szállítás

Mivel a FansBrands.hu magyarországi raktárral rendelkezik, így a megrendelt Forma 1 termékek 2 napos szállítási határidővel már meg is érkeznek. Sőt, lehetőség van Budapesten aznapi átvételre is.

Így még akkor sem kell aggódni, ha az utolsó pillanatra hagyjuk a vásárlást, hiszen tényleg hamar át tudjuk venni a megrendelt termékeket.

Biztonságos fizetési módok

Lehetőségünk van utánvéttel készpénzben vagy kártyával is fizetni, de természetesen a hagyományos, gyors, kényelmes és biztonságos online bankkártyás fizetést is választhatjuk. Sokak számára jó hír, hogy PayPal fiókkal, illetve azonnali banki átutalással is rendezhetjük a számlát.

Gyártói garancia

Mivel itt csak és kizárólag eredeti, hivatalos Forma 1 termékek kaphatóak, így minden ruházati cikkre és kiegészítőre gyártói garancia jár. Ha meggondoljuk magunkat, vagy egy ismerősünknek nem tetszik egy ajándék, akkor ha 180 napon belül visszaküldjük a terméket, vagy visszakapjuk az árát, vagy jóváírja az oldal a fiókunkba az összeget, amelyet le lehet vásárolni másik termékre.

VIP Tagság

Amennyiben VIP tagokká válunk, 10%-kal olcsóbban tudunk vásárolni, illetve személyre szabott akciók keretein belül további kedvezményekben lehet részünk. Ha ez nem lenne elég, a VIP rendelések előre kerülnek a feldolgozás során, így akár 1 munkanapon belül megérkezhet a csomagunk.

Ajándék minden rendelés mellé

Léteznek minimum rendelési érték nélküli és adott rendelési összérték felett elérhető ajándékok, amelyeket a vásárlás végén van lehetőségünk kiválasztani. Így mindig lesz a rendelésünkben egy ajándék, amelyet mi választhatunk ki az aktuálisan elérhető opciók közül.

Aktuális Forma 1 hírek, újdonságok - minden egy helyen

A FansBRANDS.hu webshopban nemcsak vásárlásra van lehetőségünk, hanem arra is, hogy kövessük az aktuális Forma 1 eseményeket.

A Forma 1 versenynaptár segítségével mindig tudjuk majd, hogy mikor vannak az időmérő edzések és a futamok, a rendszeresen frissített Forma 1 tabellán látjuk az aktuális helyezéseket, a Magyar Forma 1 hírportál a több mint 60.000-es követői táborral pedig biztosítja az igazi szurkolói hangulatot.

Tipp: érdemes gyorsan leadni a rendelést, hiszen hamar elkapkodják a rajongók a legnépszerűbb Forma 1 termékeket.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 16. 10:31, kedd | PR

Sportcipő a gyerkőcöknek: ezeket a népszerű márkákat érdemes megismerni!

Amikor gyermekeink egészséges testi és szellemi fejlődéséről van szó, alapvető fontosságú, hogy odafigyeljünk az őket körülvevő tényezőkre.

2024. Április 09. 11:23, kedd | PR

A mobil kaszinó appok térnyerése Magyarországon: Kényelem, elérhetőség és biztonság

Az elmúlt években Magyarországon is egyre népszerűbbé váltak a mobil szerencsejáték-alkalmazások.

2024. Április 05. 22:27, péntek | PR

Hogyan legyünk jó gazdik? – Ingyenes oktatóanyagok a kutyatartás kihívásaira

A mai modern világban, ahol a technológiai fejlődés és a gyors élettempó dominál, sokan keresnek menedéket és nyugalmat a természetben, illetve házi kedvencek társaságában.