Városlista
2021. július 29, csütörtök - Márta

Hírek

2021. Július 22. 09:02, csütörtök | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Épül a város 17. körforgalma

Épül a város 17. körforgalma

Jelentős fejlesztések kivitelezése zajlik egyidőben a Felsővárosban. A Szabó Dezső utca megújítása mellett zajlik a Vak Bottyán utca (részben) új nyomvonalon való megépítése, és a csomópontban egy új körforgalom kialakítása is megkezdődött.

Mint ahogy korábban beszámoltunk róla, a kivitelező elkezdte a munkát a Szabó Dezső utcában, ahol mintegy 1200 méteren épül újjá az út, egészen a 83-as elkerülő útig. Nem ez az egyetlen jelentős fejlesztés, ami a térséget illeti, szintén régóta várt beruházás a nagyon rossz állapotú és keskeny Vagy Bottyán utca újjáépítése is. Mint ismeretes, az új utat részben új nyomvonalon építik meg, az közvetlenül a Millennium Emlékpark mellett fog csatlakozni a szintén új beruházásként megépülő körforgalomba. Ez utóbbi kivitelezése is megkezdődött már, jól látszik, hogy kijelölték a kör pontos helyét és megkezdték a humusz rétek eltávolítását. Szintén fontos beruházásról van szó, hiszen amióta a Szabó Dezső utcában működik a hulladékudvar, jelentősen megnőtt az utca forgalma, az Acsádi úti kereszteződés beláthatóságával kapcsolatban pedig többen is panaszkodtak.

A Szabó Dezső utca jócskán megérett a felújíásra

A humusz réteg eltávolítását végzik a Vak Bottyán utca új nyomvonalán

"Kör közepén állok"

Ezek érdekelhetnek még

2021. Július 27. 08:31, kedd | Helyi

Halálos motorbaleset történt Celldömölkön

A 8432-es utat a helyszínelés és a műszaki mentés idejére lezárták, a rendőrök a forgalmat Celldömölk belterületén elterelik.

2021. Július 26. 09:17, hétfő | Helyi

Ittasan vezetett, majd az őt igazoltató rendőrt szidalmazta

A Pápai Járási Ügyészség ittas vezetés és becsületsértés vétsége miatt emelt vádat egy 62 éves férfival szemben, aki miután gépkocsiját ittasan vezette, még szidalmazta is a vele szemben intézkedő rendőröket.

2021. Július 26. 09:13, hétfő | Helyi

Ingyenes lesz a belépés a Perutz mérkőzéseire

A klub vezetőségének döntése értelmében a 2021/2022-es szezonban a Perutz összes hazai mérkőzésére ingyenes lesz a belépés.

2021. Július 26. 08:20, hétfő | Helyi

Testvére adatait adta meg a rendőröknek

A Pápai Járási Ügyészség kétrendbeli közokirat-hamisítás bűntettével vádolja azt a 38 éves nőt, aki két esetben is a sajátja helyett testvére adatait adta meg a rendőröknek.