Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2015. Augusztus 28. 13:39, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.), Pápai Rk.

Engedély nélkül és ittasan motorozott

Engedély nélkül és ittasan motorozott

A Pápai Rendőrkapitányság lezárta az ellen a 19 éves pápai fiatalember ellen folytatott nyomozást, aki 2015 júniusában – a megalapozott gyanú szerint – motorkerékpárjával közlekedve balesetet okozott.

A nyomozás adatai szerint B. Szilárd 2015. június 20-án éjjel 4 óra körül Pápa-Tapolcafőn közlekedett a tulajdonát képező hatósági jelzés nélküli motorkerékpárral. Járművével egy balra ívelő útkanyarulatban a jobb oldali járdára sodródott, ahol neki ütközött az ott várakozó személygépkocsinak. A motoros a baleset következtében súlyos sérüléseket szenvedett. A baleset helyszínelése alkalmával gyanú merült fel arra vonatkozóan, hogy a férfi ittas állapotban vezetett, amelyet a nyomozás során az igazságügyi szakértői vélemény megerősített. Az eljárás során arra is fény derült, hogy B. Szilárd a motorkerékpár vezetésére jogosító engedéllyel nem rendelkezett, valamint járműve sem rendszámmal, sem kötelező gépjármű-felelősségbiztosítással nem rendelkezett.

A motoros ellen járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás iratait a napokban bíróság elé állítási javaslattal küldték meg a pápai rendőrök a Pápai Járási Ügyészséghez. Az engedély nélküli vezetés és a további közlekedési szabálysértések vonatkozásában az eljárást az Igazgatásrendészeti Osztály folytatja le.

A kép illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 20:36, szerda | Helyi

Kiütéses győzelemmel jutott tovább a megyei kupában a Perutz

A Veszprém vármegyei kupa 5. fordulójában az idén még veretlen Balatonfűzfő otthonába látogatott a Perutz, ahol sikerült revansot venni a bajnokságban elszenvedett vereségért és 5-0-s győzelemmel jutott tovább a Pápa.

2024. Május 01. 09:23, szerda | Helyi

Elindultak a fúvósok, ébresztőt fújnak a városnak

Szokásukhoz híven május első napján újra teherautóra ül Pápa Város Fúvószenekara és zenével ébreszti a város lakóit.

2024. Április 30. 13:06, kedd | Helyi

Pápára jön Magyar Péter

Május másodikán csütörtökön, este 6-kor beszél a Fő téren, majd pedig kötetlen beszélgetésre invitálja a jelenlévőket a Tisza párt vezetője.

2024. Április 30. 12:58, kedd | Helyi

Bocskay László visszalépett a jelöltségtől

A Fidesz-KDNP jelöltje kezelőorvosai javaslatára döntött úgy, hogy nem indul el az önkormányzati választáson, Pápa 3-as számú egyéni választókerületében.