Városlista
2021. május 6, csütörtök - Ivett

Hírek

2021. Április 28. 14:35, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Emléktáblát állítottak a munkahelyi balesetben elhunytak tiszteletére

Emléktáblát állítottak a munkahelyi balesetben elhunytak tiszteletére

A munkahelyi balesetben megsérültek és elhunytak emléknapját április 28.-án tartják szerte a világon. Ezen a nemzetközi emléknapon a munkavégzés során megsérült, megrokkant vagy meghalt dolgozókra emlékeznek.

Az emléknap célja, hogy felhívja a nyilvánosság és a dolgozók figyelmét a munkabiztonság, a munkahelyi balesetek megelőzésének fontosságára. A megemlékezés a biztonságos, egészséges és a munkavállalók méltóságát tiszteletben tartó munkahelyek fontosságára hívja fel a figyelmet.

Pápán a Bocsor és a Juhar utca sarkán helyezett el egy figyelemfelkeltő táblát a Vasas Szakszervezet tagsága, tisztségviselői és munkavédelmi képviselői, akik fejet hajtottak az elhunytak emléke előtt és megemlékeztek a sérültekről, akik vétlen és véletlen áldozatként hozzájárultak a ma érvényben lévő munkabiztonsági szabályozáshoz.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Május 06. 15:51, csütörtök | Helyi

Halálos baleset történt Celldömölk és Mersevát között

Egy autóbusz és egy személygépkocsi ütközött Celldömölk és Mersevát között.

2021. Május 06. 09:19, csütörtök | Helyi

Nemzetközi gyakorlat miatt megnövekedett hanghatásra kell számítani

Magyarországon tartott nemzetközi gyakorlat miatt megnövekedett hanghatásra és a megszokottnál nagyobb légiforgalomra kell számítani Pápa és Kenyeri térségében 2021. május 15-ig.

2021. Május 05. 13:56, szerda | Helyi

Talált igazolvánnyal váltott kedvezményes menetjegyet

Közokirat-hamisítás bűntettével vádolja a Pápai Járási Ügyészség azt a 62 éves asszonyt, aki más nevére szóló hatósági igazolvánnyal váltott magának kedvezményes jegyet, majd azt a vasúti jegyvizsgálónak is bemutatta.