Városlista
2024. április 17, szerda - Rudolf

Hírek

2011. Június 29. 07:33, szerda | Kék hírek
Forrás: HírTV

Elvágta volt élettársa nyakát

Elvágta volt élettársa nyakát

Jogerősen 10 év fegyházbüntetést rótt a Szegedi Ítélőtábla arra az orgoványi férfira, aki egy borotvával elvágta volt élettársa nyakát, megkísérelve megölni ezzel a nőt.


Az ítélőtábla kedden hozott ítéletet a két éve történt gyilkossági kísérlet ügyében. A vádlott 2009 nyaráig élt együtt élettársával, valamint 4 közös gyermekükkel. Kapcsolatuk megromlott, ezért a nő a gyerekekkel elköltözött otthonról egy másik férfihoz, akit egy internetes társkeresőn ismert meg. Az elhagyott férfi elhatározta, hogy megöli a nőt, s végez magával is. 2009. július 30-án Madarasra utazott, ahol találkát beszélt meg volt élettársával. A polgármesteri hivatal előtti parkban találkoztak. Beszélgettek, majd a férfi a nő háta mögé lépett, s a nála lévő borotvával elmetszette a nyakát. A megsérült nőnek maradt annyi ereje, hogy beszaladjon a polgármesteri hivatalba, és segítséget kérjen. A férfi eközben maga ellen fordította a pengét, s a saját nyakát is megvágta. A mentők mindkettejüket kórházba vitték, ahol megmentették az életüket. (lm)

HavariaPress

Címkék: gyilkosság

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.