Városlista
2021. szeptember 19, vasárnap - Vilhelmina

Hírek

2021. Szeptember 10. 11:45, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Veszprém Megyei Főügyészség

Eltiltották a járművezetéstől, mégis vezetett a pápai férfi

Eltiltották a járművezetéstől, mégis vezetett a pápai férfi

Járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűntette miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség egy 57 éves helybeli férfival szemben, aki azt követően, hogy a bíróság eltiltotta a közúti járművezetéstől, a testvére gépkocsijával közlekedett.

A vádirat szerint az elkövetőt a Pápai Járásbíróság a több mint egy évvel korábban jogerőre emelkedett határozatával másfél évre tiltotta el a közúti járművezetéstől, vezetői engedélyét a járási hivatal visszavonta, egyidejűleg elrendelte a vezetési jogosultságának szünetelését. A vádlott, így annak ellenére, hogy tudomása volt az eltiltásról, 2021 augusztusában, annak hatálya alatt mégis a testvére személygépkocsijával közlekedett, amikor a rendőrök igazoltatták. Az ügyészség a vádiratában tárgyalás mellőzésével büntetővégzés meghozatalát, s abban közérdekű munka büntetés kiszabását, valamint a vádlott közúti járművezetéstől eltiltását indítványozta.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 18. 23:07, szombat | Helyi

A Punnany Massif koncertje a Pápai Expo és Agrárpikniken!

Kiváló hangulatban folytatódott az Agrárexpo szombaton is, a nap záróprogramján a Punnany Massif zenekar szórakoztatta a fesztivál résztvevőit.

2021. Szeptember 18. 22:55, szombat | Helyi

Kiesett a Perutz a Magyar Kupából

A pápai csapat a MOL Magyar Kupa harmadik fordulójában az NB II-es Budafok együttesével találkozott hazai pályán, amely magabiztos játékkal ejtette ki a pápai együttest a kupából.

2021. Szeptember 18. 14:26, szombat | Helyi

Süle Zsolt kizárását kezdeményezi az előválasztásból az MSZP

A szocialista párt közleményt adott ki, amelyben arról írnak, hogy a pápai jobbikos országgyűlési képviselő-jelölt jelölt kizárását kezdeményezik az Országos Előválasztási Bizottságnál.

2021. Szeptember 18. 11:03, szombat | Helyi

Megfiatalodott az idén 24 éves Agrárexpo

Új nevet is kapott a rendezvény, a Pápai Expo és Agrárpiknik idén az agráriumban végbemenő generációváltásra fókuszál, igyekszik megszólítani a mezőgazdaság iránt érdeklődő fiatalokat.