Városlista
2022. június 28, kedd - Levente, Irén

Hírek

2022. Május 17. 07:36, kedd | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Eltett egy pénzzel teli tárcát, vádat emeltek ellene

Eltett egy pénzzel teli tárcát, vádat emeltek ellene

Lopás vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 60 éves férfival szemben, aki 2022. január 1-jére virradóra, zsebre tett egy pápai szórakozóhelyen elhagyott pénzzel teli tárcát.

A vádirat szerint a sértett éjjel fél három körül a belvárosi vendéglátóhely tánctérnek kialakított helyiségében kivette a zsebéből a telefonját, mellyel együtt – anélkül, hogy észrevette volna – véletlenül kirántotta a pénztárcáját, benne 150 000 forinttal. A vádlott észrevette a földre esett tárcát, rálépett, majd lábával a tánctér mellett lévő asztalhoz húzta, felvette és zsebre tette. Miután távozott, a pénzt kivette a tárcából, a 8000 forintot érő pénztárcát pedig eldobta. Az elkövető végül az eltulajdonított pénzt a sértettnek visszaadta, így az okozott kár nagyobb részt megtérült. Az ügyészség a vádiratában tárgyalás mellőzésével büntetővégzés meghozatalát és abban az elkövető próbára bocsátását indítványozta a Pápai Járásbíróságnak.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 27. 15:03, hétfő | Helyi

Kánikula - Fontos kéréseket intézett a lakossághoz a Pápai Vízmű!

A rendkívüli kánikulai időjárás miatt a Pápai Vízmű Zrt. vízbázisán működő berendezések maximális kapacitással működnek.

2022. Június 27. 14:54, hétfő | Helyi

Rendőrségi tanácsok a kábítószer ellenes világnap alkalmából

Óvatosságra intik a szórakozó fiatalokat a pápai rendőrök.

2022. Június 26. 20:33, vasárnap | Helyi

A környék első Petőfi-bicentenáriumi emlékműve

2022. Június 26. 07:17, vasárnap | Helyi

Múzeumok Éjszakája a magasban

Idén először csatlakozott az országos rendezvénysorozathoz a Pápai Vízmű, amely egy víztorony látogatásra invitálta az érdeklődőket.