Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2014. Június 10. 13:36, kedd | Helyi
Forrás: Veszprém Megyei Rendőrkapitányság

Előzetesben a "várkerti rabló"

Előzetesben a

A Veszprémi Járásbíróság 2014. június 6-án előzetes letartóztatásba helyezte O. Dávidot, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2014. május 25-én kirabolt egy idős férfit a pápai Várkertben.

A rendelkezésre álló adatok szerint a sértett 2014. május 25-én 17 óra körül gyalogosan közlekedett Pápán, a Várkertben. Váratlanul jobb vállát egy rúgás érte, aminek következtében a földre esett. Az őt ért rúgástól a jobb válla megsérült, arca erősen vérzett, az esés következtében pedig térdein és könyökén könnyű sérülések keletkeztek. A földre kerülő férfi nyakából a támadó kitépte az arany nyakláncát, majd futva távozott.

A nyomozás adatai egy 20 éves Pápa környéki településen élő férfihoz vezettek, akit 2014. június 4-én 20 órakor fogtak el az egyenruhások. A Pápai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a férfit őrizetbe vette, a Veszprémi Járásbíróság pedig 2014. június 6-án előzetes letartóztatását rendelte el. Ellene rablás és súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozottan gyanúja miatt folyik a büntetőeljárás.

Fotó: Polgár Ádám

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 19:31, kedd | Helyi

Több diák torokkaparást, köhögést tapasztalt a Türr Gimnáziumban

A tegnapi napon a Türr István Gimnázium Csáky László utca felőli egyik tantermében többen torokkaparása, köhögésre panaszkodtak, és a tünetek ma délelőtt sem enyhültek.

2024. Április 23. 18:42, kedd | Helyi

Grőber Attila: A nyugdíjas egyesület vezetője hívta-e a nyugdíjasokat, a személyi számukat kérve?

A hírek szerint történtek ilyen hívások, Baán Éva korábban azt nyilatkozta, hogy az egyesület nevében telefonáltak. Az ellenzéki politikust azonban megkeresték azzal, hogy Baán Éva hívta fel őket az adategyeztetés miatt.

2024. Április 23. 12:09, kedd | Helyi

A nyugdíjas egyesület nevében telefonálnak Pápán, ne adja meg a személyes adatait

Több olvasónk is felhívta a figyelmünket arra, hogy a Pápai Nyugdíjasok Érdekvédelmi-Érdekképviseleti Egyesülete nevében telefonon kérik tőlük a személyes adataikat, köztük a személyi számukat.

2024. Április 22. 15:32, hétfő | Helyi

Megkezdték az idei kátyúzást Pápán

Számos úthiba van a városban, a mostani munkálatok során 500 négyzetméteren újul meg a burkolat.