Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2021. November 04. 18:24, csütörtök | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Ellenzéki megemlékezés november 4-én

Ellenzéki megemlékezés november 4-én

Az ellenzéki pártok vezetői és szimpatizánsai gyertyagyújtással emlékeztek meg az 1956-os forradalom és szabadságharc leveréséről.

A megemlékezésen Grőber Attila, a szocialista párt helyi szervezetének elnöke szólt röviden az emlékezőkhöz. Felidézte, a szovjet csapatok 65 évvel ezelőtt megdöntötték a törvényes magyar kormányt, és egyúttal leszámoltak egy álommal. - Azzal az álommal, hogy Közép-Európában egy kis nép képes arra, hogy a maga erejéből kivívja a függetlenségét és szabadságát. Ez a valódi gyilkosság - mondta Grőber Attila hozzátéve, az álom több mint harminc évig maradt álom, majd 1989. október 23. volt az a nap, amikor ezt az álmot megpróbálták újra megvalósítani. – Azóta eltelt harminc év, és majd mindenki eldönti magában, hogy 2021 novemberében ez az álom teljesül-e. Szabad, független, demokratikus Magyarország vagyunk-e? Nekünk mindent meg kell tenni annak érdekében, hogy ez az álom valóban beteljesüljön - hangzott el a megemlékezésen.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:42, szerda | Helyi

Megfenyegette, hogy megöli, börtönbe mehet a Pápa környéki férfi

Zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 33 éves férfival szemben, aki közösségi oldalon nyilvánossá vált sértő kijelentések miatt fenyegette meg a sértettet és annak élettársát az egyik Pápa környék

2024. Április 24. 13:21, szerda | Helyi

Baán Éva: Tiszta a lelkiismeretem!

A nyugdíjas egyesület elnöke szerint amennyiben Grőber Attila törvénysértést észlelt, akkor vagy jelentse fel, vagy kérjen tőle bocsánatot!

2024. Április 24. 12:51, szerda | Helyi

Steinbach Józsefet választották meg Balog Zoltán utódjának

Steinbach József a pápai székhelyű Dunántúli Református Egyházkerület püspöke.