Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2020. Május 07. 13:00, csütörtök | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Pápa város önkormányzata saját halottjának tekinti dr. Szundy Bélát

Pápa város önkormányzata saját halottjának tekinti dr. Szundy Bélát

Dr. Szundy Béla 83. évében hunyt el.

"A családtól kaptam a szomorú hírt, hogy oly sokunk által szeretett, Pápa közéletének tisztelt és elismert alakja - Dr. Szundy Béla fül-orr-gégész főorvos, a Pápai Gróf Esterházy Kórház egykori igazgatója, Pápa város Képviselőtestületének volt tagja, a Veszprém megyei Közgyűlés egészségügyi bizottságának korábbi elnöke - életének 83. évében elhunyt" - Tisztelt Főorvos Úr, Drága Béla Bácsi, emléked szívünkben örökké élni fog - jelentette be a szomorú hírt közösségi oldalán Kovács József önkormányzati képviselő.

,,Küzdöttél, de már nem lehet,
A csend ölel át és a szeretet.”

Mély megrendüléssel tudatjuk, hogy türelemmel viselt súlyos betegségben, életének 83. életévében elhunyt dr. Szundy Béla, Pápa Város Önkormányzata Képviselőtestületének volt képviselője, a Gróf Esterházy Kórház volt igazgatója, fül-orr-gégész főorvos.

Pápa Város Önkormányzata az elhunytat saját halottjának tekinti, mély részvétét fejezi ki és osztozik a család gyászában és fájdalmában.

Nyugodjon békében!

Pápa Város Önkormányzata

Címkék: kórház, Szundy Béla

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 20:00, csütörtök | Helyi

Magyar Péter Pápán: Napról-napra többen vagyunk

Városunkba is ellátogatott Magyar Péter, a Talpra Magyarok közösségének vezetője, a TISZA párt alelnöke, aki mintegy ezer fős tömeg előtt tartott politikai nagygyűlést.

2024. Május 02. 15:04, csütörtök | Helyi

Unger Tamás: Költséghatékonyabb alvállalkozókkal végeztetni a zöld területek gondozását

Az alpolgármester Grőber Attila ellenzéki polgármesterjelölt kritikáira reagált, amelyeket a zöld területek gondozásával kapcsolatban fogalmazott meg.

2024. Május 02. 08:05, csütörtök | Helyi

Nagy sikert aratott a Pannonia Reformata majálisa!

Nagyon sokan voltak kíváncsiak a Pannonia Reformata udvarában megtartott programokra, játékokra foglalkozásokra és vásárra.