Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2022. Július 02. 08:37, szombat | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Elfújta a szél - Elmaradt a Bagossy Brothers Company koncertje

Elfújta a szél - Elmaradt a Bagossy Brothers Company koncertje

A viharos erejű szél miatt a REND Fesztivál szervezői úgy döntöttek, hogy a zenekar és a közönség biztonsága érdekében nem tartják meg a koncertet.

Több ezer ember gyűlt össze a pápai Fő téren, a Református Egyházi Napok Dunántúl Fesztivál péntek esti koncertjére. A Bagossy Brothers Company lépett volna fel, ám nem sokkal a koncert kezdése előtt viharos erejű széllel érkezett meg a hidegfront. Ifj. Márkus Mihály esperes lépett fel a színpadra, nem sokkal 9 óra után, és elmondta, hogy a színpadtechnikát biztosító szakemberekkel egyeztetve arra jutottak, hogy ekkora szélben sem a zenekar, sem pedig a közönség számára nem lenne biztonságos a koncert megtartása, várnak 10-ig, és ha csillapodik a szél, akkor megtartják a koncertet. Sajnálatos módon nem így lett, ezért a koncert elmaradt.

"Rettentően sajnáljuk, de a mai koncertet az időjárás miatt el kell halasztanunk. A biztonságnál nincs fontosabb, a szél miatt nem veszélyeztethetjük senki testi épségét. Dolgozunk a pótláson, hamarosan jelentkezünk ezzel kapcsolatban. Vigyázzatok magatokra" - írja a zenekar az esemény közösségi oldalán.

Nem ez volt az egyetlen koncert, ami tegnap elmaradt, a Balaton Soundon például Majkáék buliját nem tartották meg az időjárás miatt.

A REND Fesztivál számos programmal várja ma is az érdeklődőket, a programfüzetet ITT találja, este pedig a 30Y lép színpadra a Fő téren, remélhetőleg több sikerrel.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 14:26, péntek | Helyi

Számszeríjjal fenyegetőzött Pápateszéren, elfogta a TEK

Mint arról korábban beszámoltunk, tegnap jelentős rendőri akció zajlott a Pápa környéki településen.

2024. Április 25. 20:26, csütörtök | Helyi

Grőber Attila: Az Adatvédelmi Hatósághoz fordulnak az érintettek

A választópolgárok azonosításához használatos személyi számot és lakcím adatokat kért valaki az egyesület nevében az érintettektől, akik az adatvédelmi hatósághoz fordulnak - mondta el a politikus.

2024. Április 25. 18:20, csütörtök | Helyi

Fegyverrel fenyegette a mentősöket egy ember Pápateszéren, kivonult a TEK

Az eset ma délután történt, a települést egy időre le is zárták a hatóságok.