Városlista
2022. augusztus 18, csütörtök - Ilona

Hírek

2022. Július 02. 08:37, szombat | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Elfújta a szél - Elmaradt a Bagossy Brothers Company koncertje

Elfújta a szél - Elmaradt a Bagossy Brothers Company koncertje

A viharos erejű szél miatt a REND Fesztivál szervezői úgy döntöttek, hogy a zenekar és a közönség biztonsága érdekében nem tartják meg a koncertet.

Több ezer ember gyűlt össze a pápai Fő téren, a Református Egyházi Napok Dunántúl Fesztivál péntek esti koncertjére. A Bagossy Brothers Company lépett volna fel, ám nem sokkal a koncert kezdése előtt viharos erejű széllel érkezett meg a hidegfront. Ifj. Márkus Mihály esperes lépett fel a színpadra, nem sokkal 9 óra után, és elmondta, hogy a színpadtechnikát biztosító szakemberekkel egyeztetve arra jutottak, hogy ekkora szélben sem a zenekar, sem pedig a közönség számára nem lenne biztonságos a koncert megtartása, várnak 10-ig, és ha csillapodik a szél, akkor megtartják a koncertet. Sajnálatos módon nem így lett, ezért a koncert elmaradt.

"Rettentően sajnáljuk, de a mai koncertet az időjárás miatt el kell halasztanunk. A biztonságnál nincs fontosabb, a szél miatt nem veszélyeztethetjük senki testi épségét. Dolgozunk a pótláson, hamarosan jelentkezünk ezzel kapcsolatban. Vigyázzatok magatokra" - írja a zenekar az esemény közösségi oldalán.

Nem ez volt az egyetlen koncert, ami tegnap elmaradt, a Balaton Soundon például Majkáék buliját nem tartották meg az időjárás miatt.

A REND Fesztivál számos programmal várja ma is az érdeklődőket, a programfüzetet ITT találja, este pedig a 30Y lép színpadra a Fő téren, remélhetőleg több sikerrel.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 17. 08:14, szerda | Helyi

Béb polgármestere egyedüli licitálóként vásárolta meg egy négygyermekes család házát

A településvezetőé a szomszédos telek, 3 millió forintért vásárolta meg az ingatlant. A családra kilakoltatás vár.

2022. Augusztus 15. 13:42, hétfő | Helyi

156 gyorshajtót szűrtek ki a rendőrök megyénkben a razzia során

Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata (ROADPOL) 2022. augusztus 8-14. között Speed elnevezéssel hirdetett fokozott ellenőrzést, amelyhez a magyar rendőrség is csatlakozott.

2022. Augusztus 13. 11:03, szombat | Helyi

Az egyik pápai áruház parkolójában várták az érdeklődőket a rendőrök

A rendőrök egy helyi áruház parkolójában várták a rendőri hivatás és a szerződéses határvadász szolgálat iránt érdeklődőket.