Városlista
2021. október 16, szombat - Gál

Hírek

2017. Szeptember 20. 10:05, szerda | Belföld
Forrás: police.hu

Elfajult a családi veszekedés – nyakon szúrta élettársát

Elfajult a családi veszekedés – nyakon szúrta élettársát

Vádemelést javasolnak annak a férfinak az ügyében a budapesti nyomozók, aki tavaly októberben nyakon szúrta élettársát.

A nyomozás adatai szerint az 51 éves budapesti S. Tibor tavaly október 12-én délután egy pestszentlőrinci erdős területen ittas állapotban összeveszett élettársával, majd egy késsel megszúrta a nő nyakát, aki súlyos sérüléseket szenvedett.

A kiérkező rendőrök a férfit a helyszínen elfogták, majd előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol őrizetbe vették és gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozók előterjesztést tettek S. Tibor előzetes letartóztatásának indítványozására, amelyet az illetékes bíróság tavaly október 15-én elrendelt. Az igazságügyi orvosszakértői vélemény alapján a szúrás miatt a nő halála is bekövetkezhetett volna.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztályának munkatársai az életveszélyt okozó testi sértés kísérlet miatt indított nyomozást befejezték és a keletkezett ügyiratot a napokban vádemelési javaslattal megküldték az illetékes ügyészség részére.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 16. 10:02, szombat | Belföld

Simán lebuktatta a betörőt a rendőrkutya

A kemecsi nyomozók a 37 éves helyi férfit őrizetbe vették.

2021. Október 16. 08:00, szombat | Belföld

Elindult az idei Fűts okosan! kampány

Elindult idén is a Fűts okosan! kampány, amelyben a lakosság figyelmét igyekeznek felhívni a helyes fűtési gyakorlatra, mivel a levegő tisztasága szempontjából a lakossági fűtés problémás terület

2021. Október 16. 06:00, szombat | Belföld

Hamis védettségi igazolványok készítőit fogták el Győr-Ménfőcsanakon

Hamis védettségi igazolványok készítőit fogta el a rendőrség Győr-Ménfőcsanakon - tájékoztatott a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság pénteken a police.hu oldalon.

2021. Október 15. 18:06, péntek | Belföld

Testvérét leszúró férfit ítéltek el Tatabányán

Első fokon 12 év börtönre ítéltek egy férfit, aki bajonettel megölte testvérét - tájékoztatta a Tatabányai Törvényszék csütörtökön az MTI-vel.