Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2018. Szeptember 26. 07:21, szerda | Belföld
Forrás: mti

Elérheti a 1,5 milliárd forintot a Sziget idei nyeresége

Elérheti a 1,5 milliárd forintot a Sziget idei nyeresége

A Sziget Zrt. idei nyeresége ismét elérheti a tavalyelőtti, másfél milliárd forintos csúcsszintet, a tavalyi visszaesés után - mondta el Kádár Tamás cégvezető a Népszavának.

A lap szerdai számában megjelent cikk szerint a társaság legnagyobb rendezvénye, az augusztusi Sziget fesztivál eredménye szintén közelítheti a két éve elért, egymilliárdnál magasabb szintet. A másik két nagy rendezvény, a soproni VOLT és a zamárdi Balaton Sound szintén hozta a tavalyelőtti számokat, és néhány tízmillió forinttal a Gourmet Fesztivál is hozzájárult az idei eredményhez.

Jövőre várhatóan egy számjegyű százalékkal drágulnak a jegyeik. Az augusztusi Szigetre már október 1-jén kezdik árulni az öt- és hétnapos bérletet, amit további két, fokozatosan dráguló elővételi kör követ. Jelentős bevételemelkedést elsősorban a rendezvényeken belüli prémiumszállásoktól remél a Sziget Zrt. - olvasható a Népszavában.

Címkék: nyereség, sziget

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.