Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2014. Június 25. 13:18, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.)

Élelmiszereket lopott egy idős embertől

Élelmiszereket lopott egy idős embertől

Bíróság elé állítási javaslattal zárta le a napokban a Pápai Rk. Vizsgálati Osztálya az ellen a 41 éves férfi ellen folytatott nyomozást, aki a megalapozott gyanú szerint élelmiszereket lopott egy idős férfi házából.

A rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2014. május 8-án felkereste egy falubelije házát. Az utca kaput és a bejárati ajtót is nyitva találta, ezért bement a lakásba. Kihasználva az ott élő idős férfi távollétét, ellopott a hűtőből több kilónyi fagyasztott vadhúst, valamint magához vett 1 üveg étolajat és 1 kiló lisztet is. A hús egy részét eladta, a másik részét élettársával elfogyasztották.
A Pápa környéki kistelepülésen élő férfit 2014. június 6-án lakásán fogta el Varga Csaba r. főtörzsőrmester és Hegyi Roland r. őrmester körzeti megbízott. S. Attilát előállították a Pápai Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.
A lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozás iratait a napokban bíróság elé állítási javaslattal küldte meg a Pápai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a Pápai Járási ügyészségnek.

Fotó illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 13:25, szombat | Helyi

Elballagott a pápai ifjúság!

A pápai középiskolák idén érettségiző diáksága sétált végig a belvároson, hogy hódoljon a hagyománynak és így búcsúzzon el a pápai diákévektől és a várostól.

2024. Május 04. 09:21, szombat | Helyi

Harcászati gyakorlat miatt fokozott légi és közúti forgalomra kell számítani Pápa térségében

Többnemzeti harcászati gyakorlat zajlik a pápai légibázison.

2024. Május 03. 17:35, péntek | Helyi

Bölcsődét avattak Mihályházán

Biztonságos és kiszámítható környezetet teremt a kormány a családok számára - hangsúlyozta a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára pénteken a Manóvár Mini Bölcsőde átadása Mihályházán.

2024. Május 03. 09:32, péntek | Helyi

Grőber Attila: Több mint 20 millió forintba került a most felbontásra kerülő, tavaly megépített aszfalt a Kossuth utcán

Az ellenzéki polgármesterjelölt szerint tervezettebben és gondosabban kell egy várost fejleszteni.