Városlista
2023. november 30, csütörtök - András, Andor

Hírek

2023. Március 24. 19:02, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Elcsípték a várkerti játszóvárban éjszakázó csapatot

Elcsípték a várkerti játszóvárban éjszakázó csapatot

A Pápán Hallottam Facebook csoport egyik tagja tett közzé egy bejegyzést az elmúlt napon, amely szerint valaki beköltözhetett a várkerti játszótér várának egyik tornyába, ott ugyanis ágynemű-szerű anyagokat talált.

A Pápai Médiacentrum riportjából kiderült, hogy a közterületi kamerarendszer rögzítette, hogy három személy valóban eltöltött egy éjszakát a játszóvárban. A szóban forgó bejegyzést követően a Közterület-felügyelet munkatársa megfigyelte a helyszínt, majd amikor a csapat visszatért, értesítette a rendősréget. Az egyenruhások felvették a három személy adatait, akikkel szemben szabálysértési eljárás fog indulni.

A játszóteret üzemeltető Pápai Városfejlesztő Kft. kitakarította és fertőtlenítette a játszóvárat, amely így biztonságosan használható.

Ezek érdekelhetnek még

2023. November 30. 13:42, csütörtök | Helyi

Másfél év után újra átszervezik a városüzemeltetést Pápán

2022-ben vette át a Városgondnokság feladatainak nagy részét a Városfejlesztő Kft., amelytől januártól számos feladatot elvonnak.

2023. November 30. 08:10, csütörtök | Helyi

Kamu adománygyűjtők a belvárosban, ne dőljön be nekik!

A karácsony, az adventi időszak közeledtével előfordulhat, hogy az utcán, nagy áruházak parkolóiban adománygyűjtőkkel találkozunk, és nem mindenki jó szándékkal gyűjt.

2023. November 30. 07:00, csütörtök | Helyi

Alsó tagozatos diákok ismerkedhettek meg a közlekedési szabályokkal

A „Közlekedjünk együtt, vigyázzunk egymásra!” (KEVE) elnevezésű baleset- megelőzési oktatóprogram folytatódott Weöres iskolában.

2023. November 29. 14:37, szerda | Helyi

Készülődnek a Motoros Mikulások - Már több mint 360 db csomagot össze is állítottak

Egy nagyon lelkes csapat szerveződött az elmúlt években Fedur Rolandék vezetésével, akik idén is sok-sok pápai és környékbeli kisgyermek arcára csalnak majd mosolyt megjelenésükkel, és ajándékcsomagjaikkal.