Városlista
2023. február 8, szerda - Aranka

Hírek

2012. Május 21. 14:25, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Egyre teltebbek az időjós keblei

Egyre teltebbek az időjós keblei

A TV2 időjósa, Gaál Noémi egyre merészebb ruhákban ad hírt az elkövetkezendő napok időjárásáról. Ahogy önbizalma nő, keblei is egyre duzzadnak.

Egyre merészebb ruhákban mutatja meg kebleit Gaál Noémi, a TV2 időjósa, aki évekkel ezelőtt nagyobbíttatta melleit. "Igen, én vállalom, de nem azt mondom, hogy nem volt bajom belőle" - mondta Noémi korábban a Blikknek. "Mégse állíthatom, hogy az edzéstől nőttek meg, vagy mert elhíztam. Nem is értem azokat, akik ilyesmit találnak ki. Ez önértékelési kérdés, nem hiszem, hogy a külvilág beleszólhat. Mindenkinek megvan az oka rá, aki kés alá fekszik, és a környezetének is az a jó, ha látják, meg van elégedve magával" - árulta el Gál Noémi, aki ígérte természetes keretek között marad keblei megnagyobbítását illetően.

Ám az időjós az utóbbi időben igencsak feszegeti ezt a határt. Kebleit ugyanis bátran mutatja meg merészen dekoltált ruhákban, melyek alatt a push-up melltartó még többet domborít idomain. Az időjós változását szinte mindenki észrevette, s a minap maga Sebestyén Balázs is elismerte reggeli műsorában, hogy képtelen koncentrálni Noémi szavaira. Keblei ugyanis minden figyelmét elvonják az időjárásról.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Február 08. 06:00, szerda | Bulvár

Lemondott egy szerbiai parlamenti képviselő, mert pornót nézett az ülésen

Pornót nézett a telefonján a Koszovóról szóló parlamenti ülésen a múlt héten, ezért kedden lemondott képviselői mandátumáról egy szocialista politikus Szerbiában.

2023. Február 07. 07:45, kedd | Bulvár

El akarta lopni Lenin holttestét egy részeg férfi

Megpróbált betörni a moszkvai Vörös téren található Lenin-mauzóleumba egy ittas férfi, aki el akarta lopni Lenin holttestét - közölte hétfőn a Moszkovszkij Komszomolec című bulvárlap.

2023. Február 02. 06:55, csütörtök | Bulvár

Autósok találtak rá egy eszméletlen férfira a 8-as főúton

A férfi a záróvonal mellett feküdt.

2023. Január 25. 10:30, szerda | Bulvár

Abból főzünk, amink van - TikTokon magyarázza el a Magyar Közút, hogy hogyan működik a kátyúzás

Az írják, ennél egyszerűbben nem lehet elmagyarázni a témát.