Városlista
2022. július 3, vasárnap - Kornél

Hírek

2012. Május 21. 14:25, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Egyre teltebbek az időjós keblei

Egyre teltebbek az időjós keblei

A TV2 időjósa, Gaál Noémi egyre merészebb ruhákban ad hírt az elkövetkezendő napok időjárásáról. Ahogy önbizalma nő, keblei is egyre duzzadnak.

Egyre merészebb ruhákban mutatja meg kebleit Gaál Noémi, a TV2 időjósa, aki évekkel ezelőtt nagyobbíttatta melleit. "Igen, én vállalom, de nem azt mondom, hogy nem volt bajom belőle" - mondta Noémi korábban a Blikknek. "Mégse állíthatom, hogy az edzéstől nőttek meg, vagy mert elhíztam. Nem is értem azokat, akik ilyesmit találnak ki. Ez önértékelési kérdés, nem hiszem, hogy a külvilág beleszólhat. Mindenkinek megvan az oka rá, aki kés alá fekszik, és a környezetének is az a jó, ha látják, meg van elégedve magával" - árulta el Gál Noémi, aki ígérte természetes keretek között marad keblei megnagyobbítását illetően.

Ám az időjós az utóbbi időben igencsak feszegeti ezt a határt. Kebleit ugyanis bátran mutatja meg merészen dekoltált ruhákban, melyek alatt a push-up melltartó még többet domborít idomain. Az időjós változását szinte mindenki észrevette, s a minap maga Sebestyén Balázs is elismerte reggeli műsorában, hogy képtelen koncentrálni Noémi szavaira. Keblei ugyanis minden figyelmét elvonják az időjárásról.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 30. 13:01, csütörtök | Bulvár

Debütál a Tőrbe ejtve folytatása

A Tőrbe ejtve című, Daniel Craig főszereplésével forgatott krimi folytatása a szeptemberi Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon debütál.

2022. Június 27. 15:07, hétfő | Bulvár

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t, melynek második alkalommal adott otthont a kecskeméti Messzi István Sportcsarnok.

2022. Június 24. 16:04, péntek | Bulvár

Szuper gyermeknap volt Szolnokon a Prémium Médiaválogatottal

Május 29-én Szolnokon a Tiszaligetbe várták a gyerekeket és felnőtteket egyaránt, hogy színes programokkal ünnepeljék meg a kicsiket.

2022. Június 22. 17:05, szerda | Bulvár

Életműdíjat kap Matt Dillon Locarnóban

Életműdíjat kap Matt Dillon amerikai színész, rendező, forgatókönyvíró az augusztusi Locarnói Filmfesztiválon - írta a Variety.com.