Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2023. Február 07. 17:34, kedd | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápai Rk.

Egymás után kétszer buktatták le az ittas sofőrt a pápai rendőrök

Egymás után kétszer buktatták le az ittas sofőrt a pápai rendőrök

A 40 éves győrújbaráti lakos néhány órával később újra autóba ült, miután egyszer már lebukott ittas vezetéssel.

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai ittas járművezetés gyanúja miatt büntetőeljárást, engedély nélküli vezetés elkövetése miatt pedig szabálysértési eljárást indítottak a 40 éves győrújbaráti lakos ellen.

A Pápai Rendőrkapitányság járőrei 2023. február 6-án 23 óra 30 perckor az egyik helyi bevásárlóközpont parkolójában igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő férfit. Az intézkedés alkalmával felmerült, hogy a sofőr a vezetés előtt szeszes italt fogyasztott, ezért vele szemben alkoholszondát alkalmaztak a rendőrök, amely pozitív eredményt jelzett. A 40 éves győrújbaráti lakost az egyenruhások elfogták, majd további mintavétel céljából előállították. Ellene ittas járművezetés gyanúja miatt büntetőeljárást kezdeményeztek, a vezetői engedélyét elvették, majd szabadon bocsátották. Néhány óra múlva azonban a 83-as számú számú főút Pápát elkerülő szakaszán állították meg a rendőrök a férfit, aki az alkoholszondás ellenőrzés alapján ismét ittasan ült volán mögé. A sofőrt a járőrök újra előállították, ittas vezetés miatt újabb büntetőfeljelentést tettek vele szemben, és az engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési őrizetbe vették.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:42, szerda | Helyi

Megfenyegette, hogy megöli, börtönbe mehet a Pápa környéki férfi

Zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 33 éves férfival szemben, aki közösségi oldalon nyilvánossá vált sértő kijelentések miatt fenyegette meg a sértettet és annak élettársát az egyik Pápa környék

2024. Április 24. 13:21, szerda | Helyi

Baán Éva: Tiszta a lelkiismeretem!

A nyugdíjas egyesület elnöke szerint amennyiben Grőber Attila törvénysértést észlelt, akkor vagy jelentse fel, vagy kérjen tőle bocsánatot!

2024. Április 24. 12:51, szerda | Helyi

Steinbach Józsefet választották meg Balog Zoltán utódjának

Steinbach József a pápai székhelyű Dunántúli Református Egyházkerület püspöke.