Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2016. Április 14. 09:25, csütörtök | Helyi

Egyelőre kérdéses, felépül-e Kulka János

Egyelőre kérdéses, felépül-e Kulka János

Semmi jele nem volt annak, hogy a művész, aki egészségesen élt, kondizott és diétázott, életmentő műtétre kerül kórházba... Napokat kell várni arra, hogy kiderüljön, teljesen felgyógyul-e?

Kedd este életmentő műtéttel stabilizálták Kulka János állapotát az Országos Idegtudományi Intézetben, ahova mentővel vitték. A népszerű színész kedd este lett rosszul, és hogy pontosan milyen betegsége van, arról hivatalosan senki sem beszél, de a klinika, ahova került, kifejezetten stroke-os betegekkel, agyvérzésesekkel és agyi infarktust elszenvedőkkel foglalkozik, vagyis valószínűsíthető, hogy a három kórkép közül az egyikben áll fenn. Egyik sem jó hír... A Bors információi szerint amikor bevitték, János nehezen mozgott, nagyon rossz állapotban volt, azonnal a műtőbe tolták. Jelenleg az intenzív osztályon kezelik.

Nyilatkozott a Borsnak Kulka Janina, Kulka János testvére, aki annyit mondott, egyelőre semmi változás nincs a színész állapotában. Az orvosok szerint az első 24-48 óra vízválasztó a betegség szempontjából, arra kér mindenkit, drukkoljon a testvérének. Az újság szerint nem volt semmi előjele Kulka betegségének, egészséges volt, diétázott, kondizni is járt.

Fotó: femina.hu

Címkék: kulka jános

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 12:04, vasárnap | Helyi

Legyőzte a bajnokság favoritját a Perutz!

Hátrányból fordítva, egy sokáig emlékezetes találkozón 2-1 arányban legyőzte a címvédő, első helyen álló Úrkút együttesét a Perutz!

2024. Május 04. 13:25, szombat | Helyi

Elballagott a pápai ifjúság!

A pápai középiskolák idén érettségiző diáksága sétált végig a belvároson, hogy hódoljon a hagyománynak és így búcsúzzon el a pápai diákévektől és a várostól.

2024. Május 04. 09:21, szombat | Helyi

Harcászati gyakorlat miatt fokozott légi és közúti forgalomra kell számítani Pápa térségében

Többnemzeti harcászati gyakorlat zajlik a pápai légibázison.

2024. Május 03. 17:35, péntek | Helyi

Bölcsődét avattak Mihályházán

Biztonságos és kiszámítható környezetet teremt a kormány a családok számára - hangsúlyozta a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára pénteken a Manóvár Mini Bölcsőde átadása Mihályházán.