Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. Május 21. 17:48, kedd | Helyi

Egyedülálló, innovatív képzési lehetőség Pápa és térsége gazdaságfejlesztése érdekében

Egyedülálló, innovatív képzési lehetőség Pápa és térsége gazdaságfejlesztése érdekében

2019. május 20-án az európai uniós támogatásból megvalósuló GINOP-6.1.4-16-2017-00001 kódszámú, „Nyitok hálózat a munkaerő-piaci kompetenciák fejlesztéséért” című projekt keretén belül rendezte meg a vállalkozók számára workshopját az innovatív felnőttképzés úttörőjeként számon tartott Szövetség az Életen Át Tartó Tanulásért szervezet.

Az esemény célja a Pápa és a térségében működő kis- és közepes vállalkozások számára elérhető egyedülálló, ingyenes képzési lehetőség, valamint a legújabb iparág-specifikus kompetencia-fejlesztési programok bemutatása volt. Az eseményen részt vett Halász János országgyűlési képviselő, a Városok, Falvak Szövetsége elnöke, Dr. Áldozó Tamás Pápa Város polgármestere, valamint Balázs Ákos, a Szövetség Az Életen Át Tartó Tanulásért elnöke, a NYITOK program vezetője.

A felnőttképzéssel már több mint 10 éve foglalkozó szervezet NYITOK projektjének legújabb fejlesztésével kínál 21. századi, hatékony megoldást a kis és közepes vállalkozások mindennapi problémáira. Az egyedülálló program keretében olyan rövid ciklusú képzések elvégzésére nyílik lehetőség, amelyek azonnal használható, versenyképes tudást biztosítanak a 16 és 64 év közti magánszemélyek és KKV munkavállalók számára. Az érdeklődők tanulhatnak angolul, németül vagy akár oroszul, emellett képezhetik magukat az informatika területén, valamint részt vehetnek kiskereskedelmi, logisztikai, gépipari, turisztikai, építőipari és irodai munka területét érintő kompetenciafejlesztő képzéseken. Mindemellett lehetőség nyílik a mindennapokban használható, innovatív ismeretekre is szert tenni a pénzügyek, a vállalkozásindítás, az önmenedzsment vagy az állampolgári ismeretek terén. A 20 órás képzések célja az, hogy a munkavállalók kiváló munkaerővé, ezáltal a vállalkozások versenyképesebbé és hatékonyabbá váljanak. A rugalmas képzési struktúra a munkavállalók és a munkáltatók igényeihez egyaránt alkalmazkodik. A képzésszervezés teljeskörű lebonyolítását vállalja a NYITOK program, így a munkáltatók számára semmilyen adminisztrációval nem jár az ingyenes lehetőség igénybevétele. A szervezet fontosnak tartja, hogy a képzés a hagyományos iskolarendszertől eltérő módszertannal és a 21. századi, innovatív technológiák felhasználásával történjen.

Pápa és térsége gazdaságfejlesztése során fontos, hogy a vállalkozások ragadják meg azokat a lehetőségeket, amelyeket az életen át tartó tanulás jelent fejlődésükhöz. Ehhez kíván hozzájárulni az ingyenes, rugalmasan szervezhető, az egyéni igényeket figyelembe vevő, innovatív iparág-specifikus képzési lehetőséget biztosító Szövetség az Életen Át Tartó Tanulásért (SZETT) szervezet projektje a NYITOK. A program legnagyobb erőssége, hogy nyitott, rugalmas, innovatív módon olyan ismereteket nyújt a vállalkozások számára, amire nekik szükségük van. Az iskolapadban megtanult tudásnak frissítésre, aktualizálásra van szüksége ahhoz, hogy alkalmazkodni tudjanak a munkavállalók napjaink munkaerő-piacához, tisztában kell lenniük saját szakmájuk innovációival, melynek köszönhetően naprakész tudásra van szükségük.

Tisztelt érdeklődők!
A képzésinkkel kapcsolatban keressék bizalommal tanulási tanácsadó kollégánkat az alábbi elérhetőségek egyikén:
Pápa Nyitott Tanulási Központ
8500, Pápa, Fő utca 14.
Németh Gabriella
nemeth.gabriella@nyitok.hu
Nagy Ágnes
nagy.agnes@nyitok.hu
+ 36 30 799 3358

Címkék: Nyitok, oktatás, tanulás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 13:48, szerda | Helyi

Megvan a Játékfesztivál első fellépője!

Többszörös visszatérő zenekar lép fel pénteken.

2024. Április 17. 13:41, szerda | Helyi

Pápai Történetek - Krahulcsán János volt a vendég

Közösen Pápáért Egyesület által szervezett programsorozat első alkalmán a pápai erdészet nyugalmazott igazgatója volt a meghívott vendég, aki szenvedélyes túrázó, 70 évesen járta először végig az El Camino-t.

2024. Április 16. 16:18, kedd | Helyi

Az E.On segítségével biztonságosan építhet fészket a gólyapár a Közgáznál

A Pápán Hallottam csoportban kezdődött egy felhívással a történet, az áramszolgáltató gyorsan reagált.

2024. Április 16. 12:50, kedd | Helyi

Ismét Pápára jönnek a legjobb történelmi filmek a nagyvilágból!

Április 25-28 között ismét megrendezzük Pápán a Nemzetközi Történelmi Film Fesztivált, ez már a negyedik évad.