Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2018. Február 26. 09:25, hétfő | PR

Egyedi több részes vászonkép

Egyedi több részes vászonkép

Az utóbbi években hódít a faldekoráció, ezen belül a többrészes képek rendkívüli népszerűségnek örvendenek. Ez a hullám minket is elért, egyre többen választanak 3,4 vagy 5, azaz több részes vászonképet személyes fotóikból. A több részes vászonképek előnyei közé tartozik, hogy bármilyen nagy méretben elkészíthetők, több részes kivitelben egy 4 méter széles összeállítás is elérhető. Jól mutat a falon, a szoba kitűnő díszévé válik majd. Trendi hatást kölcsönöz, ugyanakkor nem sokkal kerül többe, mint a sima vászonkép nyomtatás.

Fontos megjegyezni, hogy a több részes vászonképek nagy méretben mutatnak a legjobban, így például egy 60x40 cm-es képet nehéz lenne öt részre felosztani. Így egy 80 cm-nél kisebb szélességűből nem érdemes fekvő vászonképet készíteni, hiszen az egyes darabok annyira kicsik lesznek, hogy nem fognak jól mutatni. A szélességi tartomány a legtöbb esetben 120 és 150 cm között van. Minél nagyobb, annál jobban mutat a több részes vászonkép összeállítás, ugyanakkor anyagi és falfelületi korlátok is vannak. Egy 150 cm széles 100 cm magas összeállítás nem mutat jól a lakásban.

A tervezési folyamat során a Vászonkép Szalon nagy odafigyeléssel készíti elő a több részes vászonképet, ügyelnek arra, hogy senki és semmi ne maradjon le a képről. Abban az esetben, ha az előkészítés nem manuális, hanem algoritmus végzi a feladatot, előfordulhat, hogy egy arc vagy szem nem fog megjelenni a képen, így ezt a módszert kizárják, ez a baleset így biztosan nem fordul elő. Ellenőrzésre mindenképpen elküldik a látványtervet és a pontos árkalkulációt az ügyfélnek mielőtt több részes vászonkép gyártásba kerül, így csak a jóváhagyás után készülnek el ténylegesen a képek.

Lehetséges, hogy szimmetrikus és aszimmetrikus eredmény szülessen, ez a megrendelő döntése lesz szintén. Általában meg szokták nézni, hogy az adott kép hangulatához mi az, ami a leginkább passzol. Ha a kép elegánsabb, akkor szimmetrikusságra kell törekedni, ha lazább a hangulata, akkor a fantázia szab határt az eredménynek. A több részes vászonképek némiképp drágábbak, mint az azonos méretű, de egyrészes társaik, hiszen több a munka velük, több anyag kerül felhasználásra.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 08:00, csütörtök | PR

Hogyan ismerhetők fel a száraz szem tünetei, hogy idejében kezeltethesd a problémát?

Bizonyos helyzetekben, például biciklizés vagy futás során, repülőn ülve, egy fűtött vagy légkondicionált szobában könnyen megtapasztalhatod a szemszárazságot.

2024. Április 30. 10:13, kedd | PR

7 dolog, amit jó, ha minden háztulajdonos meg tud javítani magának

Vannak, akik fázisceruzával a fülük mögött születtek és igazi ezermesterként mindent képesek megjavítani a ház körül.

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját