Városlista
2024. május 13, hétfő - Szervác

Hírek

2016. Augusztus 24. 07:55, szerda | Bulvár
Forrás: 24.hu

Egy nudista legérzékenyebb testrészébe akadt bele a csali

Egy nudista legérzékenyebb testrészébe akadt bele a csali

Herbert Fendttel a legszörnyűbb dolog történt, ami csak megeshet, ha az ember természetes vízben fürdik...

A német férfi – aki egyébként nudista – az Augsburg mellett található Kaisersee-ben pancsolt, amikor kegyetlen fájdalmat érzett odalent - írja a 24.hu.

A Daily Mail szerint Fendt (akit egyébként nem így hívnak, csak érthető okokból nem szeretne valódi nevén megszólalni ebben a kényes ügyben) miután észrevette, hogy horogra akadt a pömpölője, azonnal kiabált a parton álló horgásznak, hogy ez nem igazi kapás, és nehogy beakasszon (mármint nehogy elkezdje cibálni a botját) (mármint a horgászbotot).

A szerencsétlenül járt nudista kivergődött a vízből, átvágta a damilt, és a horoggal a kukijában biciklire pattant, és kórházba ment. Az orvosok megszabadították a férfit az alkalmi piercingtől, fertőtlenítették a pöcörőjét.

A Kaisersee egyébként elsősorban horgászó, így a strandolók saját felelősségre fürdőzhetnek benne. A nudista úriember (aki most egy hétig biztosan nem úszkálhat) elmondta: szeretne még csobbanni a tóban, mindenképp visszatér a szomorú eset helyszínére.

A kép illusztráció

Címkék: baleset, horog, nudista

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 13. 09:20, hétfő | Bulvár

Benézett a nappaliba a kamion

Lesodródott a 64-es főútról, átszakította a drótkerítést és a családi ház oldalába csapódott egy rakomány nélküli nyerges vontató múlt héten Enying Fő utcáján.

2024. Május 11. 07:03, szombat | Bulvár

A Magna Carta egyik példányának vitrinjét próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták Londonban

Az angol-brit alkotmányosság ősi jogforrása, a Magna Carta egyik példányának tárolóját próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták pénteken a londoni brit nemzeti könyvtárban.

2024. Május 10. 15:25, péntek | Bulvár

Június 1-jén lesz a békemenet

Magyarország maradjon a béke szigete! mottóval Békemenetet szervez június 1-jén a Margitszigeti Nagyrétre a Civil Összefogás Fórum - Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA).

2024. Május 09. 13:30, csütörtök | Bulvár

Teniszpálya alatt találták meg a ferencesek 500 éve eltűnt templomát Visegrádon

A Zsigmond király idején épült Szűz Mária templom romjait találták meg egy teniszpálya alatt, a visegrádi műemlékegyüttes újjászületését megelőző régészeti feltárás során.