Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2016. Szeptember 30. 11:29, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.), Pápai Rk.

Egy nap alatt elfogták a besurranókat

Egy nap alatt elfogták a besurranókat

Több pápai ingatlanból is lopott két 18 éves férfi, akiket a rendőrök őrizetbe vettek.

Két helyi lakos 2016. szeptember 27-én 0 óra 40 perc körül egy pápai családi házba besurranva mobiltelefonokat és közel húszezer forint készpénzt lopott el. Arendőröka gyors adatgyűjtésének köszönhetően a két férfit még aznap elfogták, előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki a Pápai Rendőrkapitányságon. A nyomozók megállapították, hogy a két 18 éves fiatalembertovábbi bűncselekményeket is elkövetett a város területén. C. Zs. egy pápai társasházhoz tartozó pince ajtaját feszítette fel 2016 június végén, majd onnan több százezer forint értékben lopott el horgászfelszerelést. Ezt követően H. J-vel együtt 2016 augusztusától szeptemberéig egy pápai élelmiszerbolt melletti rekeszből – a reggeli nyitást megelőzően – több alkalommal tulajdonítottak el péksüteményeket. A gyanúsítottak 2016 szeptemberének közepén a kerítésen átmászva egy pápai családi ház udvarába mentek be, és annak pincéjéből szeszes italokat, élelmiszert vittek el. Egy másik pápai ingatlan garázsából 2016. szeptember 22-re virradóra horgászfelszereléseket loptak el.

A rendőrök a házkutatás során a két férfinél több, a fenti bűncselekményekből származó tárgyat találtak meg, – többek között horgászbotokat, műanyag ládákat, szeszes italokat – melyeket lefoglaltak, és tulajdonosaiknak visszaadtak.

A gyanúsítottak ellen – őrizetbe vételük mellett – lopás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Pápai Rendőrkapitányság.

A kép illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 14:46, péntek | Helyi

Pápán lép fel Miller Zoltán

Miller Zoltán: Az igazi sikert az jelenti, ha képesek vagyunk értékelni mindazt, amit elérünk

2024. Április 19. 13:31, péntek | Helyi

Baleset az új 83-ason Tétnél!

A középső szalagkorlátnak ütközött egy személyautó a 83-as főút Pápa felé vezető oldalán, Tét közelében.

2024. Április 19. 09:28, péntek | Helyi

Figyelem, elindult a rendőrség akciója az utakon!

Ma reggel 6 órától 24 órán keresztül az egész vármegyében kint lesznek a sebességmérők az utakon.