Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2015. Szeptember 04. 10:01, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.), Pápai Rk.

Egy hét alatt nyolc baleset Pápán és környékén

Egy hét alatt nyolc baleset Pápán és környékén

A Pápai Rendőrkapitányság illetékességi területén 2015. augusztus 24. és 2015. augusztus 30. között nyolc közlekedési baleset történt.

Öt káresemény vonatkozásában személyi sérülés nem történt, ám az ütköző gépjárművekben anyagi kár keletkezett, míg a további három baleset alkalmával 7 fő szenvedett könnyű sérüléseket. A balesetekhez vezető okok között fellelhető a kanyarodási szabályok megsértése, az elsőbbség meg nem adása, a követési távolság helytelen megválasztása, az ittas vezetés, a vezetői engedély hiánya és a figyelmetlen hátramenet végzése.

A Pápai Rendőrkapitányság kéri a gépjárművezetőket, hogy a balesetek elkerülése érdekében az „Elsőbbségadás kötelező” jelzőtábla hatálya alatt mindig alaposan győződjenek meg a védett útvonal forgalmáról, valamint más jármű mögött haladva a követési távolságot úgy válasszák meg, hogy az előttük közlekedő hirtelen fékezése esetén is meg tudjanak állni ütközés nélkül. A hátramenet végzéséhez célszerű segítő személyt igénybe venni. A szeszes ital hatása alatti gépjárművezetés nem csak jogellenes, de növeli a balesetek kialakulásának veszélyét.
Balesetmentes közlekedést kíván a Pápai Rendőrkapitányság!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 22:45, kedd | Helyi

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa.

2024. Április 30. 13:06, kedd | Helyi

Pápára jön Magyar Péter

Május másodikán csütörtökön, este 6-kor beszél a Fő téren, majd pedig kötetlen beszélgetésre invitálja a jelenlévőket a Tisza párt vezetője.

2024. Április 30. 12:58, kedd | Helyi

Bocskay László visszalépett a jelöltségtől

A Fidesz-KDNP jelöltje kezelőorvosai javaslatára döntött úgy, hogy nem indul el az önkormányzati választáson, Pápa 3-as számú egyéni választókerületében.

2024. Április 29. 13:40, hétfő | Helyi

Ismert olasz zenésznek adta ki magát, 3 milliót utalt neki a pápai hölgy

Egy ismert olasz együttes egyik tagjának adta ki magát a romantikus csaló, aki egy csomó pénzt kért a pápai nőtől - írja a Police.hu.